sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Kontaktit kontaktit, toivoa on!

Tänään jälleen Kausalassa treenailemassa UHP-porukan kanssa. Tehtiin Iidan koulutuksessa tutuksi tullutta rataa, hieman eri mittasuhteilla tosin, kun ei ihan samanlaista saatu aikaiseksi. Ratapiirros täällä.

Tarkoituksena oli siis treenailla erityisesti niitä kohtia, jotka silloin koulutukessa kosahtivat. Tällä kertaa vaikeimmaksi jutuksi muodostui 9 hypyllä riman ylhäällä pysyminen. En meinannut saada millään vekattua koiraa parempaan linjaan, kun itse piti ajoissa irrota ja olla painelemassa jo kohti hyppyä 11. Tästä kohdasta ois useampikin videonpätkä, mutta en kehtaa niitä julkaista kielenkäyttöni vuoksi :D Tahkoamisen jälkeen saatiin kohta skulaamaan, niin että rimakin pysyi ylhäällä. Taisi Iidan koulutuksessa olla se hyppy hieman eri kulmassa, koska ei silloin tämmöistä ongelmaa ollut..?

Esteiden 11-14 valssailut sujuivat nyt paremmin eli valssit pyörivät nyt myös koko ajan eteenpäin. Kiire meinasi vaan tulla, esteet tässä kohtaa hieman eri kulmissa kuin Iidalla.

Päivän paras hetki kuitenkin kontakteilla, edistystä on tapahtunut! Ensin vanhan kaavan mukaan hihnassa avustajan kanssa ylösmenoa ja lopuksi ilman hihnaa, avustajan seisoessa kontaktin vieressä varmistamassa. Ja jumatsui, koirahan pysähtyi! Tehtiin ilman hihnaa n. 10 toistoa ja ainoastaan kerran meinasi jatkaa matkaa mun perässä eteenpäin, muuten aivan loistavia pysähdyksiä. Ehkä tässä on tehty ainakin joitain asioita oikein :)

Loppuun taas parit hyppytekniikat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti