lauantai 27. helmikuuta 2010

Treeniä ja pulikointia Hyvinkäällä

Keskiviikkona Riitan ja pitcol Sulon kanssa kahdestaan hallilla pientä treeniä ottamassa. Oreniuksen radasta vaikeimpia kohtia (niisto-persjättö jo mycket bättre!) ja pientä radanpätkää, jonka yksi koulutusohjaajakurssin ryhmistä suunnitteli toisella vklopulla. Siinä lähinnä jaakotusta, pimeää putkikulmaa ja niistoa. Jaakotus vähän hakusessa aluksi... Ohjaajalla siis :) Kontaktit jäi ottamatta, kun matte päätti unohtaa naksun kotiin, hienoa Heidi.

Eilen päätettiin lähteä piiitkästä aikaa seuran rataharkkoihin. Mukavasti pystyi radalla hyödyntämään viime aikoina treenauksessa olleita juttuja. Palkattua tuli aika tiheään tahtiin, kun kaikki kontaktit oli käytössä.

Tänään sen sijaan suunnattiin Maaritin ja Sohvin kanssa Hyvinkään koirauimalaan uimaan. Oli muutes ihan ältsin kivaa! :) Myy oli ihan elementissään. Ensimmäisen kerran meni altaaseen rampista ja sen jälkeen pomppi laidoilta mahaplätsejä, kastellen koko porukan. Mukana oli siis Sohvin ja Myyn lisäksi pari corgia ja yksi nahkacollie. Tunti meni nopeasti ja jos Myyltä oltais kysytty, niin se ois jääny pulikoimaan koko päiväksi :) Takastulo matkalla käytiin vielä Lahdessa Kärkkäisellä ja ABC:lla syömässä, kiitos Maarit järjestelyistä ja huippumukavasta päivästä! Maaliskuussa uudestaan. Kuviakin tuli muutama otettua, mutta erittäin epäonnistuneita sellaisia, valo ei riitä tolla pienellä kameralla. Olisi pitänyt olla järkkäri matkassa, mutta se lähti tänä aamuna porukoiden mukana Saariselälle, murr. Pari kuvaa kuitenkin näytille..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti