sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Treeniä, lisää treeniä ja välissä vähän kehissä pyörähtelyä

Keskiviikkona pitkästä aikaa seuran treenit, koutsina Maria, joten päästiin vihdoin ja viimein kontakteissakin etenemään. Alkuun kuitenkin niisto ja niisto-persjättö treeniä, oikein mukavan näköistä ja oloista menoa. Mutta voi että kun ihminen on toispuoleinen! Oikean käden niiston jälkeen kun piti vaihtaa vasemmalle kädelle, niin tuntu niin jäykältä ja vaikealta :D
Kontakteissa alettiin treenata alasmenoa. Pöytä A:n viereen ja sitä kautta koira alasmenolle. Myyllä oli ihan mieletön veto A:lle koko ajan ja teki loistavia pysähdyksiä! Oma vapauttaminen ei vaan niin mallikasta, nyt on todellakin kiinnitettävä huomiota siihen, ettei koira lähde mun liikkeeseen mukaan ennen vapauttavaa käskyä. Nyt treenataan alasmeno kuntoon, jotta ylösmenon voi palkata jatkamalla suorittamista. Kyllä näistä vielä hyvät tulee :)

Eilen käytiin pyörähtämässä Valkealassa ryhmänäyttelyssä. Kirjaimellisesti pyörähtämässä, tuloksena nimittäin H. Lähinnä nauratti, meni nimittäin niin haista paska ja roskiin-settiin tämä tuomari, sen todisti muutaman muunkin koiran arvostelu =) Pitkä päivä kuitenkin vietettiin hallilla, esitin nimittäin yhden koiran Sniffensin kasvattajaryhmässä, joka oli BIS4. Kuvista kiitokset Satulle!






Tänään Kausalassa treenailemassa. Tehtiin Oreniuksen viime valmennuksen rataa ja jäi kyllä tosi hyvä fiilis. Tekniikat toimi ja muistin tärkeimmät jutut, mistä Juhalta tuli sanomista, jeij. Mutta ylivoimaisesti eniten fiiliksissä olen nyt noista kontakteista, tänäänkin Myy teki upeita ja varmoja pysähdyksiä. Kisakuume kasvaa vaan kasvamistaan B)

2 kommenttia:

  1. Kiitokset mukavasta seurasta eilen...otetaan kesänaikana uudelleen... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset itsellenne, oli mukavaa! =)

    VastaaPoista