perjantai 29. huhtikuuta 2011

Pentuaksaa ja näyttelytreeniä

Arki kahden koiran kanssa on lähtenyt sujumaan hyvin myös täällä Turun päässä. Maisa on sopeutunut kerrostaloelämään paremmin kuin hyvin ja likka ei ole pahemmin reagoinnut käytävästä kaikuviin ääniin. Ainoastaan ensimmäisenä yönä postiluukusta tipahtanut Turun Sanomat sai haukkukonsertin aikaan ja Myyhän säesti kauniisti vieressä. :) Sori naapurit.

Tiistaina molemmat tytöt pääsi hallille treeneihin. Myyn kanssa vahvistettiin lähinnä kontakteja ja hieman tekniikkapätkiä tehtiin myös. Muutenkin Myyperin kanssa ollaan alastulo-asentoa vahvistettu milloin missäkin, lenkeillä kivillä, penkeillä, portailla jne. Maisa sen sijaan pääsi tutustumaan halliin ja tehtiin vähän lyhyttä suoraa putkea, yksittäistä hyppyä (rima maassa) sekä lopuksi molempia peräjälkeen. Sylkkäriä ja poispäinkäännöstä pyöriteltiin myös namin avustuksella. Putkeen alkoi mennä itsenäisesti muutaman avustetun kerran jälkeen, naama virneessä totta kai. ;) Muutenkin seurasi kiinnostuneena, kun hallissa treenasi muita koirakoita. Selvästi aksa kiinnosti, hyvä niin! :)

Keskiviikkona käytiin pyörähtämässä Kupittaalla mätsärissä Minnan & nyt turkulaistuneen Jullen (Ninjan kakara) kanssa. Maisa kisasi pennuissa punaisen nauhan arvoisesti, mutta ei sijoittunut (pentuja yht. reilu 40). Kivasti tyttö esiintyi ja oli hyvä päästä treenaamaan seisottamista tulevia virallisia näytelmiä varten. Ilmot meinaan lähti jo Toijalan ja Auran ryhmiksiin, jotka on kesäkuun alussa.

Alkava viikonloppu vierähtääkin sitten oman seuran kisoissa, lauantaina hyppäristartti Myyn kanssa ja koko sunnuntai töissä kuulutusten merkeissä. Harvinaisen rauhallinen vappu mulla siis! :D Railakasta vappua kaikille!!!

Ja loppuun vielä kuvapläjäystä:











<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti