tiistai 5. huhtikuuta 2011

Juoksukausi avattu!

Sateisten ja sumuisten päivien jälkeen, aurinko innosti tänään korkkaamaan juoksukauden tältä vuodelta, jee! En malttanut enään odottaa pururatojen ja kuntopolkujen sulamista, vaan paineltiin menemään asfaltilla. Näin tauon jälkeen polvet ja nilkatkin kestivät ilman kipuilua ja suht rauhallisesti kuitenkin mentiin. Eipä toi asfaltilla juokseminen tee koirankaan tassuille pidemmän päälle hyvää... Päivän treeni oli seuraavanlainen: 5min kävely - 20min juoksu - 3min kävely - 20min juoksu - 3min kävely, ja kilometrejä kertyi reilu 7km. Auringon paiste ja hyvä musa täysillä, niin mahtavuutta! <3

Aksa on sen sijaan tuottanut tällä ja kahdella edellisellä viikolla lähinnä masennusta. Taantumakausi menossa. Ollaan varmaan treenattu vähän liikaa viime aikoina ja pitempää taukoa ei ole ollut pitkään aikaan. Sen siitä saa kun koiralla ei tule enään edes juoksujen takia pakollisia totaalitaukoja, tulee helposti treenattua liikaa liian pitkissä ajanjaksoissa. Viime viikolla ei treenattu kertaakaan ja tälläkin viikolla mennään vain valmennusryhmätreeneihin tekemään jotain pientä ja kivaa, hieman virittäytymään viikonlopun kuuteen starttiin.

Niin, tosiaan kahdet kolmen startin kisat tiedossa viikonloppuna. Lauantaina Riksu ja sunnuntaina Kouvola. Ja kiinnostaisko? No ei oikeastaan. Riksuun on vielä ihan kiva lähteä, kun siellä on 2 x hyppäri (!!) ja vaan yksi agirata + pääsee Sennille kylään ;), mutta harmittaa kyllä vähän toi Kouvolaan ilmoittautuminen. Lähtijämäärätkin taas ihan taivaissa, Riksussa 80 ja Kuvolassakin 70, huhheijaa sanon minä... Mistä lähtien Kouvolassa on ollut noin paljon maxi kolmosia?! Saapi nähdä miten käy, ohjaaja voisi ainakin ruveta jo nyt kaivelemaan sitä asennetta jostain.

Mutta pidempää taukoa tässä nyt kaivattaisiin. Koko heinäkuu ollaan ainakin ihan tauolla. Toivotaan superkuumaa kesää, niin voi olla sitten treenaamatta ihan hyvällä omatunnolla ja maata vaan biitsillä. ;)

Ps. Sain vihdoin ja viimein uuden kameranlaturin kadottamani tilalle, joten jotain kuviakin ehkä luvassa tässä kevään aikana. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti