sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Elinan koulutus part. 2

Eilen oli valmennusryhmän toinen koulutus by Elina Jänesniemi ja ratana oli kooste SM-kisojen ja MM-karsintojen tuomarien mielentuotoksista. Me mentiin tosin vain noin puoleen väliin rataa, sillä keskityttiin enemmän kontakteihin. Saatiinkin Elinalta vinkkejä ja ihan kädestä pitäen neuvoja alastulo-ongelmaan. Lähdetäänkin nyt opettamaan alastulo melkeinpä uudestaan (jälleen kerran), olen onnistunut sössimään jo saavutetut tulokset ihan omilla tyhmillä virheillä, mitä en edes itse oikein tajua tehdessä. Mm. liikkeestä vapauttaminen... Saatiin kuitenkin taas kehuja liikkumisesta ja Elina piti kovasti Myyn vauhdista ja tiukista käännöksistä. Että ehkä tässä kannattaa nyt tehdä työ loppuun asti noiden kontaktien suhteen.

Tänään käytiin Minnan ja Ninjan kanssa ensimmäistä kertaa talven jälkeen pururata-lenkillä ja olipas virkistävää vaihtaa välillä maastoja. Vahvistettiin myös alastuloasentoa mm. penkillä ja kiven päällä ja Myy alkoikin ihan mukavasti itse tarjota sitä mitä haetaan; etutassut maassa, perse ja takatassut jossain korkeammalla. Saatiin myös melko syvälliset keskustelut aikaiseksi kontakteista ja niiden opettamisesta. :D Bongattiin lenkillä myös keväään ensimmäinen käärme, yyh. Onneksi se oli kuulema vain rantakäärme, mutta meikäläinen kyllä sinkosi silti kirkuen toiseen suuntaan. En vaan siedä niitä luikertelijoita sitten yhtään, sais kadota tältä planeetalta kokonaan.

Oli ihan sairaan ihanaa lenkkeillä kunnon kevät säässä, aurinko paistoi ja reilu 10 astetta lämmintä, mmm <3 Päivän kruunasi kesän jätskikauden avaus, nam.


Nips 2 & Nips 1


Tämmöinenkin otus tuli lenkillä vastaan

1 kommentti:

  1. Mun kanssa kannattaa alkaa keskustella koulutusasioista, pääsee perustelemaan suunnitelmansa. ;) Ja sun väitteistä huolimatta Myy tänään jo osoitti, että se oppii varsin hyvin tarjoamaan toimintaa! Se on huippua, pidä siitä kiinni!

    ps. se mato oli vaskitsa

    VastaaPoista