torstai 14. huhtikuuta 2011

Kuuden startin viikonloppu

Perjantaina töiden jälkeen ajeltiin Sennin ja likkojen luo Hyvinkäälle kylään ja saatiin seuraksi myös Rauni & Lola-parrsson. Lenkkiä, leffaa, hyvää ruokaa ja ihan liian myöhään nukkumaan - kiitos tytöt! <3

Lauantaina aamupäivästä sitten suunnaksi Riihimäki ja kolme starttia. Saviojan hyppärillä aloitettiin ja tältä radalta meille hylky takaakierrosta, joka ei ihan onnistunut. Varoin liikaa muuria. Muuten ihan hyvä rata, video ohessa.


Saviojan agiradalla jatkettiin, jolta ratavirheitä 10 + älyttömästi yliaikaa. Eka femma kiellosta ja toinen keinulta, Myy liukastui alas. Toisella yrittämällä keinu hyvä. Muutan ihan ok rata.

Pitkä päivä päätettiin Viitasen Annen hyppäriin, jolla ajoittain aika mielenkiintoiset estelinjat. Tältä radalta kuitenkin nolla, sijoitus 14. 80 starttaajan luokassa. Hieno rata, harmi vaan, että videota tästä ei ole.

Puoli yhdeksän päästiin perille Elimäelle ja ei siinä auttanut todeta kuin että 12h seuraavaan starttiin. :D Eli unta palloon ja heti sunnuntai aamusta Kouvolaan kisoihin. Päivän tuomarina toimi Pertti Siimes ja hyppärillä aloitettiin. Ihan jees rata, muutamat kaarrokset vähän levisi, niistä olisi siis saanut vielä aikaa pois. Nollalla kuitenkin maaliin ja meno näytti tältä:


Agiradat sen sijaan keskeytettiin molemmat kontaktin korjaukseen, plääh. Alkaa uskoa loppua. No, saatinpa ainakin kaksi merkintää kisakirjaan tältä viikonlopulta. :)

Klasun treenit:

Sunnuntaina iskin herralle pitkästä aikaa kanget päähän. Aluksi oli lähinnä itselläni vähän hakemista tuntuman kanssa. Tuntui, että en uskalla ratsastaa tarpeeksi ja hitto kun ei meinaa pysyä ne ohjatkaan käsissä, kun niitä on kaksinkappalein. :D Lopussa kuitenkin jo paljon parempi. Tehtiin paljon taivutuksia; avoja, sulkuja, siirtymisiä jne.

Maanantaina päätin sitten lähteä maastoon tekemään laukka-intervallivetoja. 3 x 3min + 1 x 4min, noin 450-500m/min vauhdilla. Hyvin jätkä jaksoi ja tuntui kaikin puolin hyvältä. :)

Seuraavana päivänä oli kyllä tosin hieman jumissa. Kevyt koulutreeni vaihtui siis 45min maastokävelyyn ja n. 5min kevyeen ravailuun kentällä. Tuntui kyllä aluksi aivan järkyttävältä ja mietinkin, että olisiko parempi kävelyttää maastakäsin. Vertyi kuitenkin pian ja kotiinpäin tultiin jo ihan normaalilla käynnillä eli semmoisella himopitkällä keskikäynnillä. :)

Kamerakin eksyi pitkästä aikaa mukaan, kun vihdoinkin on siinä akussa virtaa.








Tulvivissa ojissa on tosi jepa uida.


Lande tieltä katsottuna.


Talli

3 kommenttia:

  1. Jumalauta Myy, pitihän se arvata!! Ojissa rypemässä.. Täältä saisit 2 hyyyyvin innokasta kaveria ;-)

    VastaaPoista
  2. Ai niin, tv; arvaat varmaan kuka. D&L valmiina Myyn uintikavereiksi!

    VastaaPoista