maanantai 2. toukokuuta 2011

Erilainen vappu

Vappu sujui tosiaan tänä vuonna hieman erilaisissa tunnelmissa, koiramaisissa sellaisissa. :D
Lauantai iltapäivästä suunnattiin oman seuran kisoihin starttaamaan hyppäri. Tuomarina oli Anne Viitanen ja rata oli vissiin ihan suht haastava, kun 40 lähtijästä vain 11 sai tuloksen, me onneksi niiden yhdentoista joukossa. Sertiä olisi ollut tarjolla, mutta se jäi yhden riman päähän, tuloksena siis 5. Alun ihmisnuoli levisi vähän, tarvii treenata vielä lisää, varsinkin oikein tiukalla käännöksellä. Sain kuitenkin onneksi ihan hyvin heitettyä kolmosen takaa. Putkelta kepeille hyvä. Hypyillä ennen rengasta valssi huono ja lisäksi meinasin heittää niistä toisen hypyn takaa, kerkesin korjata, mutta Myy sekosi hieman askelissaan ja otti nenällä pohjakosketusta (ei näy videolla, tuomari edessä). Loppu rata hyvä. Vitonen kyllä harmittaa, nollalla oltaisiin sijoituttu neljänsiksi, heti Brandyn, Zenin ja Hitin jälkeen, mutta ei onneksi harmittanut niin paljoa, kun SERTin vei flatti Ronja & Heli Raumalta, onnea vielä!


Kisojen jälkeen suunnattiin vielä tokoilemaan Minnan & Jullen kanssa. Maisan kanssahan lähdetään liikkeelle ihan perusteista; seuraaminen oikeassa paikassa, sivulletulon paikka, maahan meno, liikkeestä seisominen jne. Likka vaikuttaa oikein ajattelevalta ja oppii näköjään nopeasti. :)

Koko sunnuntai vierähtikin sitten ykkös-kakkos-luokan kisoissa kuuluttajana.

Ja kerran nyt tokon treenaamisen makuun päästiin, niin yritetään ottaa se tavaksi. :D Tänään iltalenkin yhteydessa käytiin läheisen koulun kentällä tekemässä hieman samoja juttuja kuin lauantaina eli seuraamista, sivulletuloa, maahanmenoa ja siinä hissi liikettä. Maisa oli oikein pätevä ja keskittyminenkin tänään parempaa, nenä ei tippunut maata imuroimaan kuin pari kertaa. :)

Tänään oli itse asiassa tarkoitus mennä hallille jatkamaan agiin tutustumista + kuvaamaan, mutta Maisa paholainen meni aloittamaan eilen ensimmäiset juoksunsa, niin eipä sitten mentykään. =) No, saadaanpahan sitten ainakin koko kesä treenata rauhassa.

Likat Vaarniemen kalliolla

Maisa


1 kommentti:

  1. Noni, tokointoa pukkaa!

    ps. Keskittyminen ei herpaannu, kun vahvistetiheys pysyy tasoon nähden tarpeeksi korkeana. ;--)

    VastaaPoista