torstai 21. huhtikuuta 2011

Maisa tuli taloon :)

Saanen esitellä tiimimme uuden jäsenen: Flat Power Crystal Ball alias Maisa!
Maisa on ensi viikolla 9kk täyttävä kodinvaihtajapentu samalta kasvattajalta kuin Myy eli Anu & Kimmo Vorobjevilta, Parolasta.

Viikon verran pohdin omassa mielessäni Maisan ottamista ja tiistaina tartuin sitten tuumasta toimeen juteltuani pikaisesti iskän kanssa, ja jo heti seuraavana päivänä hainkin jo Maisan kotiin. Maisa tuli siis yhteisomistukseen isäni kanssa eli likka tulee asumaan sekä Turussa että Elimäellä.

Maisa on erittäin sosiaalinen ja vilkas flattilapsi, jonka hammaskalusto vaan vilkkuu menossa, kun likka nauraa. ;) Myyn kanssa tulivat heti erittäin hyvin juttuun ja tänään on peuhattu ja meuhattu koko päivä.

Maisan kanssa on tulevan kesän aikana tarkoitus opetella ainakin agin alkeita, tokoilla sekä tietty taippareihin treenata. Eli tästä saa lähteä pitkästä aikaa dami-ostoksille! Näyttelyihin aijotaan myös suunnata, kalenteriakin on jo hieman selattu. Ensi viikolla kun likka on tosiaan jo junnu-iässä. Saa nähdä mitä kaikkea tullaan tulevaisuudessa puuhaamaan, mutta agiin ja NOMEen pyritään ainakin panostamaan. Tänään otettiin jo hieman sivulletuloa sekä damin kantamista, tyttö oli aika innoissaan. :)

Blogin ulkoasukin tulee nyt lähiaikoina vaihtumaan, kunhan saan vaan aikaiseksi. Pitäähän Maisankin päästä bannerikuvaan! :)

(c) Anu Vorobjev


(c) Anu Vorobjev


(c) Anu Vorobjev


Maisa <3 21.4.11

Huomenna yritän saada enemmän kuvia otettua!

4 kommenttia:

  1. Onnea koiramaisesta uudesta tulokkaasta!

    Hienon näköinen flätin alku ja varmasti onnen omiaan harrastustoimintaan. Pitää seurailla siis kisakenttiä ja näyttelykehiä ;)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut pitkäkoivesta!

    Ne on Maran kanssa melko saman ikäisiä! Ja kokoisia ;).

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :)

    Iida: Siis nimenomaan kokoisia ;) Vois muuten yrittää kesän aikana pitää jotain yhteisaksatreenejä, kun mekin ollaan kesä Kuvolassa?

    VastaaPoista
  4. Onnea nyt tulokkaasta, pitää kyl jossain vaiheessa päästä hänet tapaamaan! :)

    VastaaPoista