lauantai 19. maaliskuuta 2011

Mariannen koulutus

Marianne sattui sopivasti juuri täksi viikonlopuksi tulemaan KSSK:lle valmentamaan, niin päätinpä ilmoittautua Myyn kanssa mukaan. Marianne oli viime kesänäkin pari kertaa täällä Kouvolassa koutsaamassa ja silloinkin oltiin molemmilla kerroilla mukana, ja tykästyin kovasti!

Tällä kertaa treeninä oli 34 esteen rata, joka päästiin/ehdittiin tekemään ihan loppuun asti, jee! Myy toimi ihan tosi kivasti (paitsi A:lla himmailu) ja sekä ohjaaja että koira saivat kehuja. :) Kummatkin ollaan kuulema kehitytty viime kesästä. Myy lukee hyvin ohjausta ja mun ohjaus ja liikkuminen on täpäkkää ja tarkkaa. Kaikki tekniikatkin toimi hyvin, sylivekki-jaakotustakin päästiin hiomaan useammassa kohdassa. Ainoa hieman osiin pilkkomista ja palkkausta vaativa juttu oli pakkovalssi hypylle hieman ahtaassa paikassa kahden putken välissä. Tämäkin lähti kuitenkin toimimaan pienen hiomisen jälkeen.

Saatiin kyllä kunnon hiki päälle. Ihan jo sen puolesta, etten muistanut ollenkaan, miten hyvin KSSK:n kasvihuonehalli lämpiää, jos aurinko vähänkin paistaa. Mulla saatto olla ihan hieman liikaa vaatetta päällä. :D Mutta joo, oli huippu treenit jälleen! Kiitos Umppa ja Marianne!

Klasun kanssa väännettiin eilen kunnon treenit sileällä. 1½h kouluvääntöä teki kyllä hyvää. Ois tehny mieli laittaa herralle kanget, mutta en sitten uskaltanut, kun tuo ulkokenttä on tällä hetkellä vähän liukas. Saatiin kuitenkin koottujakin askellajeja tehtyä kivasti ihan normi nivelellä. Väännettiin paljon helppo A-vaativa B:n juttuja, ja loppuraveissa kyllä huomasi, että tulipa ainakin läpiratsastettua. :) Huomenna hurautan Klasun entisen kotitallin maneesille hieman hyppäämään entisen tallikaverin kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti