tiistai 1. helmikuuta 2011

Suohon ja sieltä ylös

Sunnuntain kisat olivat katastrooof, molempien ratojen osalta. Kontakteista ei tietoakaan, koira oli ihan hullu... Itseeni olen niin pettynyt, etten ekaa rataa keskeyttanyt jo A:lle, vaikka alasmeno oli järkky. Molemmilla radoilla korjasin puomin alasmenon ja häivyin, mutta sekin oli aika epätoivoista, kun koira sinkoili kuin mikäkin duracell pupu. Aargh.

Eilisen päivän kuljin naama norsunv*tulla ja toivoin lenkillä, että mummoja ei osu eteen. Kyytiä nimittäin olisi tullut. Kerran olen kattonut molemmat videot, enempää ei pysty. Niin hirveän näköistä se oli. Ja tänne niitä on turha toivoa, julkiseen levitykseen ne ei tule. :D

Parin kriisipalaverin jälkeen Hannan & Minnan kanssa olen kokonut itseni ja tänään lähti ilmot kolmeen starttiin ensi lauantaille Purinalle. Nyt on päästävä ennen rataa verkkaamaan ja palkkaamaan hyviä kontakteja, sunnuntaina ATT:lla se ei onnistunut, kun ei ollut tilaa.

Tänään treeneissä tehtiin ensin pari kertaa Tainan rata ja sen jälkeen keskityttiin kontakteihin. Tein molemmilta puolilta puomin alasmenoa ensin siten, että siiveke oli vieressä ohjaamassa ja lopuksi ilman siivekettä. Siivekkeen kanssa molemmat puolet ok, ilman siivekettä vasemmalta puolelta (siis oikealla kädellä) lähetys huonompi. Nyt ei tullut kuin kerran kontaktista läpi, muuten jees.

Nyt täytyy vaan nollata kokonaan viime viikonloppuinen ja lähteä hyvillä mielin Helsinkiin. Hannan sanoin: "anna koiralle mahdollisuus" ;) Ja nollaus tulee tapahtumaan huomenna Goomilla, katotaan tulenko edes hengissä kotiin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti