torstai 17. helmikuuta 2011

Kesäksi kuntoon 2011

Au, au ja vielä kerran au. Sain vihdoinkin hankittua sen salikortin tänne. Mulla on ollut pieniä valinnanvaikeuksia salin/kuntokeskuksen suhteen, tarjontaa liikaa. :D Päädyin nyt vihdoin ja viimein Motivus Centrumiin, joka muutti helmikuun alusta uusiin tiloihin ja on sopivasti mun työmatkan varrella, ts. pääsen bussilla oven eteen ja oven edestä. Vaikuttaa oikein pätevältä paikalta, kaikki tietysti ihan upi uutta ja sali on monipuolinen. Ainoa miinus siitä, että pakkalaite sali ja vapaiden painojen sali sijaitsevat eri kerroksissa, tuottaa hieman hankaluutta, mutta ehkä mä kestän. Ohjattujen tuntienkin valikoima on tosi monipuolinen, saa nähdä kerkeisinkö jossain vaiheessa esim. spinnailemaan, mutta nyt alkuun ostin vain salikortin.

Tiistaina kävin ensimmäisen kerran jumppaamassa ja tietenkin piti jatkaa siitä mihin syksyllä jäin. Kyykyistä sentään vähensin jonkun 10kg, mutta muuten samoilla painoilla mentiin ja au. :D Fiksua sanoisinko... No mutta toisaalta se on tervettä kipua.

Eilen kävin Myyn kanssa heittämässä jäällä 1,5h hiihtolenkin ja se piti huolen, että tänään lonkankoukistajat ovat entistä kipeämmät. :D Mutta sillä se lähtee millä on tullutkin. Voisin alkaa taas tänne bloginkin puolelle noita treenailuja listaamaan, enpähän kehtaa ainakaan luistaa. :D

Hanna on tulossa tänään Daran&Lyydian kanssa loppuviikoksi kylään, huristelevat tällä hetkellä jossain tuolla Kuopion ja Turun välillä. Onneksi Suomussalmelta ei tule kuin muutama(sata) kilometri tänne! :D Niin kivaa saada tytöt kylään! Vois vaan toi pakkanen nyt alkaa taas hellittämään, meikäläiselta menee hermot nimittäin. Huomenna olis tarkoitus mennä treenaamaan ja sunnuntaina on Elinan valmennus. Lauantaina suunnataan Lyydian kanssa Lohjalle pentunäyttelyyn ja saas nähdä mitä muuta hauskaa tekemistä keksitään. Keskustassa pitää ainakin käydä ja tottakai se tärkein ja mikä me parhaiten osataan: SYÖMINEN! :D Huisia loppuviikkoa!

Ps. Au.

2 kommenttia:

  1. Kiitti vaan :D Kävin tänäänkin hiihtämässä 1,5h, että huomenna se vasta AUUU onkin...

    VastaaPoista