torstai 10. helmikuuta 2011

ATT:n epikset 8.2 + mikä minusta tulee isona?

Tiistaina käytiin ATT:n epiksissä pyörähtämässä yhden startin verran, tarkoituksena saada pidettyä koira käsissä, kun on nyt molemmissa virallisissa kisoissa siellä levinnyt ihan totaalisesti. No, pysyihän se, kontakteilla ihan tajutonta himmailua ja muutenkin Myy oli jotenkin vaisu. Normaalisti se olisi huutanut pää punaisena ja kurkku suorana, kun venailtiin mölliluokan loppumista, mut nyt koira oli ihan hiljainen ja rauhallinen. Yöllä sitten selvisi syy vaisuiluun, kun valvoin lähes koko yön juosten koiran kanssa edes takas ulos ja sisälle, likalla vatsa ihan löysällä. :/ Nyt onneksi jo parempi. Tulos epiksistä oli siis hylky, pujotteli keppejä takaisinpäin, kun aloitti tokasta välistä...

Tänään olisi valmennusryhmätreenit, toivottavasti toi pakkanen vaan tuosta lauhtuisi. Mittari kivunnut taas -15 lukemiin, hrrr. Kesä tai edes kevät, tule jo!

Kevään ja kesän lähestymisestä saadaan "mukavasti" aasinsilta mua ihan liikaa ahdistavaan asiaan, nimittäin opiskelupaikka. Mä en sitten tiedä yhtään, mitä haluan elämältäni. Päivä päivältä tuntuu vaan enemmän ja enemmän siltä, etten jaksa tota oikis urakkaa enään, se on/oli jotain aivan järkyttävää. Fyysisesti ehkä vielä selviäisinkin joten kuten, mutta henkisesti en. Pääsykoekirjat tulisivat maalis-huhtikuunvaihteessa eli ens kuussa, ja musta tuntuu siltä kuin vasta hetki sitten oli viime kevät. En millään haluaisi laittaa itseäni enään siihen samaan tilanteeseen. Päätöksiä pitäisi alkaa tekemään, ihan jo valmennuskurssienkin takia (onneks nekin on ilmasia..), mutta kun ei vaan osaa ja kykene!

Onneksi Hanna on tulossa Daran & Lyydian kanssa ensi viikolla tänne visiitille, niin voin sitten kriiseillä ihan kunnolla. :D

5 kommenttia:

  1. Etköhän sä johonki hyvään ratkaisuun vielä päädy! :) Ja tosiaan mulla on se loma 9 viikolla, eli kahen viikon päästä alkaa. Ehittäisköhän me treffata?

    VastaaPoista
  2. Todella toivon, ei vaan oo helppoo. No mut hei loistavaa! Mä oon nimittäin koko sen viikon kanssa Kouvolassa. :) Vois vaikka ostaa Marian hallilta treenikerran ja kävis vähän treenailemassa? Me ollaan nimittäin menossa sillon viikonloppuna Lappeenrantaan kisailemaan, niin ois hyvä saada treeniäkin sille viikolle. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, voidaan kriiseillä yhdessä <3 -H

    VastaaPoista
  4. Joo! vois olla aikas kiva, tehään niin! :)

    VastaaPoista
  5. Hanna: Näin tehdään <3

    Taija: Hyvä homma, ollaan yhteyksissä!

    VastaaPoista