keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Hanna & Dara kylässä

Rakkaat Hanna ja Dartsi tulivat maanantaina kahdeksi yöksi extempore-vierailulle, kun olivat etelän road tripillä. Maanantai-iltana käytiin Klasua hoitamassa, syötiin, lenkkeiltiin ja käytiin agiakin treenaamassa. Oli aivan ihan nähdä piitkästä aikaa, viimeksi oltiin nähty viime elokuussa, kun oltiin Kuninkuusraveissa. Koiratkin nauttivat toistensa seurasta, Myy ja Dara on ihan bestiksiä =) Olispa jo kesä, niin pääsis taas Sumille!

Eilen siis tosiaan suunnattiin heti aamupäivästä hallille. Kokoiltiin molempien ideoista ja treeniä vaativista jutuista mukava radan pätkä:


Aluksi otettiin Myylle kontakteja. Tutun kaavan mukaan alas- ja ylösmenoa. Oli oikein hyvän ja varman oloinen, niin otettiin myös kokonaisena, hihnassa tietysti. Pari ekaa kertaa tuli alasmenolla mun liikkeen mukaan, hihnapakotteiden jälkeen ei enään tullut. Muutama oikein kaunis ja vauhdikas kokonaisuus tehtiin. :)

Itse rata aloitettiin pituustreenillä valmiilla palkalla. Hyvin Myy irtosi ja laskeutui lähelle. Laitettiin pituus myös maksimipituuteen ja ai vitsi miten toi koira osaa kasata ittensä ilmassa. Näki ihan selvästi miten täydessa vauhdissa veti kroppaansa ilmassa kasaan, jotta leiskautus ei menisi liian pitkäks, ihailtavaa kehonhallintaa :) Mutta pituus ei enään radalla onnistunutkaan niin hyvin, kun valmista palkkaa ei ollut ja itse jouduin vetämään juoksulinjaani vahvasti oikealle. Treeniä, treeniä, treeniä.

Keppitreeni oli Hannan käsialaa. Ideana siis oli, että kun koira lähetetään putkeen, niin ohjaaja juoksee keppien oikealle puolelle ja koira hakee itse oikeaan väliin. Tämmöistä keppitreeniä kun ei olla Myyn kanssa aikaisemmin otettu, niin aluksi juoksin lähes ensimmäisen välin luokse hieman avittamaan koiraa sisään, ja samoin ekalla kerralla putki oli enemmän A:ta kohti kuin kepit, niin linja ekaan väliin oli suorempi. Onnistui hienosti. Putkea kun siirrettiin enemmän keppejä kohti, niin homma vaikeutui huomattavasti, saatiin kuitenkin onnistumisia ja Myy hiffasi selvästi ideaa :) Hanna ja Dartsi näyttivät meille hienoja tyylinäytteitä miten homma hoidetaan.

Videokuvaakin saatiin aikaiseksi, tässä rata kokonaisuutena, jossa pituutta helpotettu:



Ja loppuun vielä viime viikon liikunnat

Ma 19.4
sali: alavartalo, 1h 22min, max.syke 192/96%, keskisyke 153/76%, 725kcal 40% fat

Ti 20.4
sali: ylävartalo, 1h 28min, max.syke 177/88%, keskisyke 133/66%, 597kcal 50% fat

Ke 21.4
juoksu (ennen treenejä), n. 30min

To 22.4
juoksu, 49min

Pe 23.4
lepo

La 24.4

lepo

Su 25.4

sali: alavartalo, 1h 39min, max.syke 191/95%, keskisyke 141/70%, 755kcl 45% fat

2 kommenttia:

  1. Kiiiitos ihanasta seurasta, oli niin mukavaa <3 Täällä odotetaan innolla, että tuutte taas Sumille! Dartsi lähettää Smygelle terkkui, et oot ihan paras tyttökaveri!!
    -H&D

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellenne! <3 Todellakin, kesää ja Sumia odotellessa :)

    VastaaPoista