lauantai 1. toukokuuta 2010

Avantouintia

Pienten väärinymmärrysten ja sekaannusten vuoksi meidän ryhmällä ei ollutkaan keskiviikon treeneissä koutsia, mutta se ei menoa haitannut, saatiin oikein mukavat treenit aikaiseksi Riitan ja Helin kanssa kolmistaan. Hyödynnettiin Minnan edellisen ryhmän hyppy-putki-hässäkkä-treeniä, jossa sai tehokasta pyöritystä aikaiseksi. Eniten keskityttiin Myyn kanssa kuitenkin kontakteihin ja tiistain keppitreeniin.

Kontakteja otettiin jälleen myös kokonaisena, lupaavalta näyttää. Alasmenolla avustajan tarvitsee olla kyllä vain tosi tarkkana ja nopeana, koira tulee meinaan sellaista vauhtia, että jos hihnapakotteelle on tarvetta, niin myöhässä ei saa olla sekuntiakaan :D Mutta hyvä vaan, että ei jää himmailemaan, se oli myös hieman ongelmana ennen kontaktiprojektiin ryhtymistä.

Keppitreeni onnistui aivan yli odotusten. Mielettömän hyvin se tajuaa idean. On kyllä hienon näköistä, kun koira hakee kepit niin itsenäisesti :)

Vapustakin selvittiin yhden illan juhlimisella, nyt onkin paluu kirjojen ääreen ja 8h päivärytmiin, ja sillä sitten mennäänkin aina kesäkuun kuudenteentoista asti. Kolme Turku viikonloppuakin on vielä edessä.

Eilen käytiin kaverini Pinjan ja Jeppe-aussien kanssa pitkästä aikaa yhdessä lenkillä. Tai no, koirat remus ja emännät katto vierestä, ei oikeen varsinaiselle lenkille jaksanut lähteä. Käytiin koiria Käyskillä juoksuttamassa ja uittamassa. Myy ui ihan innoissaan, vaikka vesi oli ihan jäätävän kylmää (pointsit vaan kaikille perjantain teekkari-kasteessa Saimaaseen laskeneille :D ) Muutaman kuvankin muistin loppuvaiheessa parkkikselta napata.



tehtävä: etsi kuvasta kaksi koiran päätä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti