maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pääsiäistä!

Ollaan vietetty Myyn kanssa pääsiäispyhiä porukoiden luona maalla, ennen kaikkea syöden, lukien ja Myy on korkannut ulkouintikauden uimalla tulvivissa ojissa, ja hip hei, kaikki voi kuvitella kuinka kuranen ja mutanen on ollut piski sen jälkeen :D Täällä maalla on oikeesti paikoin ihan tulvia. Kun toi valtava lumimäärä on lähtenyt pelloilta liikkeelle, niin ojatkaan ei enää vedä normaalisti ja vedet nousee teille. Harmi vaan, että ei ole kuvaa tosta piskistä vetelemässä keskellä jokea :D

Tässä on podettu jälleen pientä ja välillä vähän isompaakin flunssaa, joten toissa viikon treenit jäivät välistä. Paha lähteä ohjaamaan koiraa kun olin kadottanu ääneni kokonaan.

Viime viikolla päästiin kuitenkin hallille, kuokittiin vieraassa ryhmässä, kun oma koutsi oli vuorostaan saikulla. Mukavat treenit oli, päällimmäisenä onnistumisena ihmisnuoli. Aluksi otin muutaman kerran vauhdin poisottoa ihan namilla palkkaamalla. Ekalla kierroksella iskeytyi kyllä ihan täysillä käteen, mutta sen jälkeen hiffasi selvästi jo ideaa. Ehkä tästäkin tulee joskus jotain, edellisellä kerralla nimittäin oli vaan niin toivotonta.. :D Kontakteja hiottiin loppuun jälleen tutun kaavan mukaan.

Ihanaa, huomenna pääsee taas kotiin. Pois täältä ruuan keskeltä. Ja nyt kun tämä flunssakin on selätetty, julistan projekti kesäkuntoon 2010 (ja mielellään tietysti loppuelämäksi) - alkaneeksi! Nyt alkaa todellinen salitreeni ja toivottavasti uusi flunssa ei taas katkaise sitä! Juoksemaan aijotaan myös Myyn kanssa jälleen. Hiekkateille voi jo suunnata, purkkareiden sulamista ja kuivumista saa odotella vielä hetken. Tavoitteena siis karistaa molemmilta nämä talvenaikana pakkautuneet ylimääräiset kilot ja saada kuntoa ylös. Ajattelin, että voisi tännekin jotain pientä raporttia aina viikon liikunnoista laittaa, lupaukset ja tavoitteet kun on julkisesti esillä, niin asian eteen tulee oikeasti tehtyä jotain :D Lisäksi saisin vähän elämää tänne blogiin, puhdas agitreeni kun on tämän kevään ajan vähemmällä.

Ensi lauantaina alkaa siis oikiksen valmennuskurssi ja se tietää viikonloppujen viettämistä Turussa. Myy sen sijaan ei Turkkuseen pääse, vaan asuu vkloput vanhempieni luona (toivottavasti ei lihoten). Lukeminen on jo hyvässä vauhdissa, eikä 6-8h luvut/päivä ole tuntuneet ollenkaan pahalta, aika on mennyt yllättävän nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti