keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kekkola tj 3

Ensimmäiset treenit SM:ien jälkeen tehtiin vasta tänään, joten koirat ovat olleet hieman lomalla. Molemmat piskit toimi kuitenkin hienosti ja Maisan puomi on edennyt hyvin! Menee jo paljon varmemmin ja enemmän asenteella.

Huomenna koirien loma jatkuu ja Klasun kanssa puolestaan suunnataan lauantaina Kekkolan kartanoon viikoksi leireilemään. Ai että, tätä mä oon odottanut: 2h tehovalmennusta per päivä, hyvää ruokaa, ihana sauna ja paljut! Kaikki viimisen päälle!


Salitreenit kulkee erittäin hyvin, tällä hetkellä tuntuu, että voisin olla salilla 24/7! :D Aloitin tällä viikolla myös uuden ohjelman parissa, kyseessä Hulkin Muscle Challenge- ohjelma, joka tuo mukavaa vaihtelua treeniin ja treenikiertoon, kun ohjelma sisältää sekä teho- että volyymitreenejä. Teen ohjelmaa tosin hieman sovelletusti, esim. selälle teen enemmän sarjoja, sillä selkäni tarvitsee lihaa!

Nyt on myös oltu ensimmäisellä virallisella ohjatulla tankotunnilla. Tähän asti olen treenannut vain Jonnan private-opetuksessa. On se vaan hieno laji! Pääsen jo ihan itse inverttiinkin. ;) Nyt pitää vaan alkaa treenaamaan ihan erikseen akrobatiaa; käsilläseisontaa jne. sekä notkeutta. Jos saisi tehtyä joka viikko edes pari ns. vaparitreeniä, niin olisi erittäin hyvä, saisi ehkä kaivettua niitä vielä ala-asteella olleita taitoja esille. Motivaatiota voi hakea vaikka Maikku Hiljasen vaparifitneksen junnujen EM 2012-kultaa tuoneesta vapariohjelmasta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti