maanantai 18. kesäkuuta 2012

SM 2012

SM-reissu aloitettiin perjantaina alkuillasta täpötäydellä autolla aurinkoisessa säässä kohti Jyväskylää ja Toivakkaa, jossa majapaikkamme sijaitsi. Hyvä etukäteissuunnitelma varmisti, että saimme Iidan kanssa nukkua lauantai aamulla pitkään, sillä molemmilla joukkuekisan startit oli vasta iltapäivällä. Lauantai aamu starttasi siis onneksi hitaasti ja kerettiin Jyväskylän keskustassakin pyörähtämään ennen kisapaikalle siirtymistä. Tämä bööna pääsi böönakauppaan eli Body Actionille shoppailemaan, olihan se pakko uusi kisatoppi ostaa!

Lauantai kisattiin siis joukkuekisan merkeissä. Maksien radan oli suunnittellut ja tuomaroi Seppo Savikko, joka olikin mukavan radan suunnitellut. Haastetta lisäsi se, että rimat oli tapissa. Jännitystä oli sen verran ankkurina radalle lähtiessä, että halusin tuloksen tehdä, jotta saataisiin joukkueelle tulos. Ohjausvalinnat toimivat, ainoastaan kepeille viennissä jäin koiran linjan eteen ja siitä syystä kympin arvoinen sähläys. Lisäksi vika rima tuli alas. Myy kaatui aika pahannäköisesti pituuden jälkeen, mutta onneksi taisteli itsensä hyvin ylös sylkien hiekkaa suustaan. :D



Lauantai-ilta sujui väsyneinä Amarillo safkaa mättäessä ja heti kun mahdollista, niin sänkyyn kaatuessa. Sunnuntai aamu starttasikin jo aikaisin, sillä olin toisessa rataantutustumisryhmässä klo. 9.25. Maksien yksilö kisan hyppärin tuomaroi Jari Tienhaara. Rata oli mielestäni sopivan haastava ja koko ajan oli oltava tilanteentasalla. Alku tuotti jonkin verran päänvaivaa, mutta olen tyytyväinen siihen ratkaisuun, johon päädyin. Aina koneelta videon katsomiseen asti luulin, että tuloksena oli kymppi, mutta sieltä tulikin kolme rimaa alas. Viimeistä ja kolmatta pudotusta en huomannut lainkaan radan aikana. Olen kuitenkin rataan tyytyväinen, Myy teki hyvin töitä. Fakta on vaan se, että 65cm rimat alkaa olla teknisillä radoilla Myylle aika paljon.

 Huikea viikonloppu kuitenkin kaiken kaikkiaan! Reissukamut Iida & Soolo medien 8., KSSK:n Piia & Miina minien 5., JAU:lle medien ja minien yksilöpronssia sekä medeille joukkuepronssia, tuhannesti onnea!!

Kotimatkalle päästiin lähtemään läpimärkinä ei niin kesäisessä säässä. Kiitos Iidalle reissu- ja kisaseurasta, muulle KSSK:n porukalle kisaseurasta ja Emmiinalle majapaikasta!

 Oli niin kesäistä ja lämmintä että...



1 kommentti:

  1. Hyvä Kreesberin bööna! Hyvin kuulee joukkueradan videossa kun kovasti yritän ottaa zoomia pois, aina ei vaan voi onnistua :D.

    Ps. Olet umpikujassa, sokka irti.

    VastaaPoista