torstai 7. kesäkuuta 2012

Treenikuulumisia

Heipparallaa!
SM:t lähestyy kovaa vauhtia, viikon päästä huomenna käännetään auton nokka kohti Jyväskylää. Me päästään starttaamaan myös joukkueradalle, sillä pääsimme entisen seuramme,  KSSK:n maksi joukkueeseen varakoirakon paikalta, kun yksi koira on loukkaantunut. Myyn treenit ennen ensi viikonloppua alkaa olla treenattu, jotain pientä tosin tehdään vielä keskiviikkona Maisan treenien ohessa. Viime viikolla käytiin Tuusulassa epiksissä testaamassa vielä kontaktit kisatilanteessa ja ne näytti oikein kivoilta. Ainoastaan kerran A:lla kävi pieni lipsahdus.

Maisa on myös treenannut ahkerasti ja kyllä sen vaan huomaa, miten koira on mennyt eteenpäin viikottaisissa ohjatuissa treeneissä. Maipe lukee rataa jo aivan eri tavalla mitä pari kuukautta sitten ja meno on muutenkin kaikin puolin parantunut aivan huimasti! A:ta ja puomia ollaan alettu mennä jo ilman hihnaa. A näyttää jo melkoisen hyvältä, puomi tarvitsee vielä toistoja ja vahvistusta, sillä puomin kapeus aiheuttaa Maisalle hieman vielä ongelmia kropan hallinnan kanssa, varsinkin silloin, kun vauhtia on enemmän kuin taitoa. :)
Viime viikolla saatiin aloitettua myös keppien ja keinun opettaminen, joten eiköhän tässä vielä tämän vuoden puolella virallisiin kisoihin päästä. Se on ainakin ehdottomasti tavoitteena! Viime viikon epiksissä tuli jo fiilis, että hitto, miksi en ilmoittanut Maisaa mölliradalle. Mutta ehkä me treenataan erityisesti puomia vielä jokunen viikko. :)
Maikku on myös tehnyt melkein joka torstai Myyn treenien jälkeen 3-ryhmän treeniä ja yhtään kohtaa ei ole tullut vielä vastaan, mitä likka ei olisi osannut. Toki olen palkannut välissä ja ohjannut hieman eri ohjausvalinnoilla kuin Myytä, mutta kaiken kaikkiaan Maisa on selvittänyt kaikki vaikeimmatkin linjaukset ongelmitta. Täytyis yrittää saada Maisasta videomatskua tänne blogiin!

Salitreenit kulkee loistavasti. Ihanaa, kun voi treenata taas täysillä! Nyt olisi tarkoitus vapaapäivinä (= ei töitä eikä koiratreenejä) vetää kaksi treeniä päivään, selkä ja rinta tarvitsisi nimittäin kaksi treeniä viikkoon. Tälle viikolle on nyt tehtynä selkä+ hauis sekä rinta+ojentajat ja yksi spinni. Lauantaina olisi vuorossa olkapäät ja sunnuntaina aamutreenille jalat ja iltatreenille selkää + rintaa.

SM:eissä nähdään, toivotamme kaikille kisaonnea!!


2 kommenttia:

  1. Luin ekan lauseen ilman sanoja viikon päästä. Nousi paniikki, jotta WTF? Että en mie nyt NIIN väsynyt ja jumissa voi olla, että oon erehtyny viikolla. Säikäytit, saakuri :D.

    Sun saliohjelma aiheutti sysilaiskassa ihmisessä väristyksiä. Kuka jaksaa koko yhen salikerran vääntää pelkkiä olkapäitä? Sehän on kaameaa. Ite korvaan olkapäätreenit pumpilla (tämä ihme tapahtuu ehkä kerran kahdessa kuussa)

    Mulla on muuten meille hyvää matkamusaa! Heität mut ulos autosta ennen Heinolaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahhahahah, voin vaan kuvitella miten siellä on panikoitu! :D
      Ah, olkapäitä on just siistiä vääntää. Se kipu ja ihana tuska, kun viparit ei enää nousis, mut on vaan pakko jatkaa. :D

      Mullakin on musaa! Siinä fiilistellään jo tulevaa Summer Soundia, uuuujea!

      Poista