sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tokoa ja agia viikonlopun täydeltä

Viikonloppu vierähtänyt taas koiramaisissa merkeissä. Perjantai-iltana oltiin Mariannen kanssa TOKOa hinkkaamassa ja eilinen sekä tämä päivä hurahti puolestaan agin parissa.

Perjantain TOKO-treenit oli oikein mukavat ja antoisat. Maisa pääsi tekemään vähän kaikkea. Aloitettiin kontakti/häiriö-treenillä. Marianne häiriköi Maisaa kaikin mahdollisin keinoin ja hyvin nopeasti tyttö sai juonesta kiinni. Seuraavana tehtiin liikkeestä seisomista ja sain Mariannelta hyviä vinkkejä, miten viedä sitä eteenpäin. Käytettiin takapalkkaa ja hyvin nopeasti Maisa tajusi siitäkin idean. Treeniä treeniä vaan tän kanssa.
Uutena liikkeenä otettiin hyppyä. Tehtiin tätä namikuppipalkalla, oikein kivoja toistoja.
Lopuksi vielä ruutua eri suunnista. Ensimmäisen kerran kun vaihdettiin lähetyspaikkaa, Maisa kiersi väärältä puolelta sisään, mutta sen jälkeen lähetyspaikan vaihtaminen ei tuottanut ongelmia.
Kiitos Marsu treeneistä, otetaan uusiks! :)

Eilen oli viikonlopun agiskabat osa yksi täällä Hyvinkäällä. Tuomarina kaikilla radoilla oli Anne Huittinen ja vaikka tuloksilla ei juhlittu (kolme kertaa HYL), niin täytyy olla kovin tyytyväinen koiraan, se meinaan toimii just niinku ohjaa! Ensimmäisellä radalla (agi) mun käsi jäi kaarteessa liian auki ja Myy poimi yhden ylimääräisen hypyn. Kahdella muulla (agi + hyppy) tein virhearvioinnin persjättöjen kanssa putkella. Luulin kerkiäväni, mutta jalkoihin jäin. :D Koira oli kuitenkin super ja teki työtä käskettyä, lisäksi kontaktit oli upeat! :)

Tänään oli sitten vuorossa agiskabat osa kaksi. Päästiin mekin koeajamaan HSKH:n ja BAT:n uusi halli. Päivän maksit tuomaroi Leena Rantamäki-Lahtinen. Ensimmäinen agirata oli melko suoraviivainen, mutta kyllä siitäkin vaaranpaikat löytyi. Myy teki tosi hyvin töitä, mutta ohjaaja kävi kerran oikein kunnolla ruohonpinnassa, kun tossussa ei ollut pitoa kumirouhenurmella. Taistelin itseni kuitenkin ylös ja väännettiin nollalla loppuun asti, hyvä minä! Kaatumisesta + parista muusta lähellä piti tilanteesta johtuen kuitenkin niukasti yliajalla, 14 sadasosan verran. Kyllä tommoinen konttailu vaan sekunteja syö, olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, että pystyin jatkamaan rataa täysillä tapahtuneen jälkeen. :)
Tokan agiradan olin hyllyttävinäni tahallani, kun koira tuli keinulta läpi. Tuomari ei kuitenkaan antanut hylkyä, vaikka käskin Myyn maahan, ei antanut edes virhettä. No ei väkisin, tuloksena sitten siis 10, keinu + rima.
Hyppärin alku oli aika vaikea. Tein neljä valssia peräjälkeen, joista toinen oli pahasti myöhässä ja siitä johtuen muurin palikat tuli alas. Muuten oikein nätti rata ja päästiin vielä tiukkaan ihanneaikaankin (30 tai 31 sekuntia), vaikka alku ei ollut kaikista sujuvin.

Nyt valmistautumaan uuteen viikkoon ja todella toivon, että pääsisin kunnolla takaisin kiinni salitreeneihin. Hieman huonolta tosin näyttää, olo on taas niin tukkoinen. Perjantaina kävin kevyesti jalkoja jumppaamassa ja kuolema meinasi korjata + eilen sain kärsiä järkyttävästä lihassärystä. Tauti, mene jo pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti