sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Elinan valmennus & Lohjan ryhmis

Eilisessä Elinan koulutuksessa paukutettiin menemään 32 esteen rataa ja mikä siisteintä, päästiin heti toisella kertaa maaliin asti! Oli jälleen kerran erittäin hyvät treenit ja sain ehkä hieman nostettua päätäni agilitymasennuskuopasta. Tai no lähinnä kisaamiseen se masennus on liittynyt. Pitäisikö laittaa kisailmoa menemään?

Sain taas hyvää muistutusta valsseihin. Olen kehittynyt siinä minne valssi lähtee, mutta siinä liikkuminen tuppaa menemään aina liikaa taaksepäin, eikä seuraavalla esteelle niin kuin pitäisi. Jonkun pitäisi olla aina selän takana tuuppaamassa mua oikeaan suuntaan. :D Samoin olen kehittynyt ohjausvalintojen valitsemisessa. Oikeastaan vain yhdessä kohdassa Elina ehdotti toista tapaa, joka olikin sitten parempi ja nopeampi. Myyn kanssa mennään hyvin pitkälle ihan perustekniikoilla. Sain Elinalta myös tukea ja vinkkejä ajoittain kisoissa tulevaan ohjausvalinta-paniikkiin eli tilanteisiin, joissa en oikein tiedä mitä tehdä ja paniikki meinaa iskeä, kun tajuaa, että kello juoksee, kello juoksee. :D

Ennen valmennusta treenasin Maisan kanssa hieman perusohjaustekniikoita eli muistuteltiin mieliin joululomalla opittuja juttuja. Kontakteja ei päästy tekemään, kun ei ollut kukaan auttamassa. Hallilla vierähti eilen semmoiset 6 tuntia, oltiin aika väsyneitä koko sakki, kun kotiin päästiin. :) Ainiin, Myy meinasi pistää ihan kertaheitolla Messarista ostetun uuden ison kevythäkin paskaksi. Muorin pää ei ihan kestänyt katsoa, kun Meisi-Mause treenasi. Tarjolla olisi ollut katselupaikka lämpimässä hallissa, mutta muori halusi selvästi kylmään autoon kiljumaan. ;) Dorka, sanon minä.

Tänään aamulla Myy pääsi taas vaihteeksi Sennin porukoille päivähoitoon, kun me Maipen kanssa suunnattiin Lohjalle ryhmänäyttelyyn. Tuomarina oli brittiläinen James Irvine, joka on viime vuoden Crufts-voittajan Vbos The Kentuckian'in omistaja. Flatteja oli ilmoitettu ihan hirmuinen määrä, reilu 100 kpl, ryhmikseen, miettikää?!! :-D Maisa kisasi ensimmäisen kerran nuorten luokassa, tuloksena ERI, mutta ei sijoitusta kymmenen nuo-nartun joukosta. Arvostelu oli kuitenkin oikein hyvä!

"18 months old bitch. Up to size, but well-bodied and well-boned with good teeth. Liked the rear quarters. Has a balanced head. Tail carriage a little high on the move. Very outgoing. Moved extremely well."

kuva Eija Rajulin

Seuraavaksi mennään varmaankin Lappeenrannan kaikkien rotujen näyttelyyn pääsiäisenä. Kouvolan ryhmiskin oli kalenterissa, mutta missasin ilmoittautumisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti