sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kotona ilman koiria, miten niin hiljaista?!

Iskä haki koirat jo perjantaina hoitoon, kun hulivili-jengi suuntaa tänään guumempaakin guumemmalle SuperGOOM:lle! Huikea reissu tiedossa! ;) Mutta on tää vaan ollut niin outoa olla kaksi päivää ilman koiria. Perjantai-iltana nukkumaan mennessäni laitoin automaattisesti herätykseen koirien ulkoilutus + ruokinta - lisän, aamulla herätessäni tajusin, että ainiin eihän mun tartte! :D Eilen illalla ei kyllä tosin yhtään haitannut se, ettei tarvinnut lähtä iltalenkille -25 asteen pakkaseen. Kesä, tulisitko jo?!!

Viime keskiviikon treeneissä treenattiin varsinaista vauhtirataa. Tiistain etureisitreeni tuntui _hieman_ jaloissa ja varsinkin lopussa tuntui siltä, että ei p*rkele pääse eteenpäin ja koira painoi suorista putkista ohi, niin että viuhahdus vaan kävi! :D Kivat harkat kuitenkin ja kuinka ihanaa treenata lämpöisessä hallissa, kun ulkona paukkui reilu 20 asteen pakkanen! Ainiin, Maisa on nyt myös oppinut huutaamaan/laulamaan. Kovan pakkasen vuoksi piti ottaa Maisa kentän reunalle häkkiin odottamaan ja voi luoja sitä laulantaa! Maipe oli selkeesti sitä mieltä, että "täti pois tieltä, mun vuoro treenata!" :D

Salitreenit kulkee hyvin. Nyt en kerkeä raportoimaan niistä sen enempää, mutta uudella nelijakoisella ohjelmalla mennään ja painoa on tullut joulun jälkeen parisen kiloa lisää, jeij. :) Töitäkin olisi ehkä tiedossa kivasta paikasta, mutta niistä tarkemmin vasta sitten, kun asia varmistuu. Nyt pakkaamaan loput Goomailu tavarat ja pari suunnittelu- ja hinnoittelulaskelmien laskuakin pitäisi vissiin vääntää ennen Turkuun lähtemistä.. Palataan ensi viikolla, mikäli tullaan hengissä takaisin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti