sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Talviloma part. 2

Viikko on vierähtänyt mukavasti Kuopiossa treenailujen ja ylimääräisen talviloman merkeissä. Hanna ja likat tuli ensin maanantaina tänne Hyvinkäälle ja tiistaina ajettiin Kuopioon. Viikko täyttyi tokon, agin ja nomen treenailusta. Maisa teki perjantaina parhaimmat aksatreenit ikinä ja tokossakin ollaan menty eteenpäin! En vaan ymmärrä, miten olen saanut tuosta koirasta jo ihan kontaktihullun. Jos Maisalta kysyttäisiin, niin voitaisiin mennä vaan pelkkää A:ta edestakaisin. :D
Treenailujen lomassa kerettiin myös Kallaveden jäälle lenkille ihanassa keväisessä auringonpaisteessa, Amarilloon herkuttelemaan ja ennen kaikkea syömään suklaata AIVAN liikaa. Että löytyisikö mistään katkaisuhoitoa suklaaholisteille?!

Lyydia, Dara, Myy & Maisa Kallaveden jäällä


Junnut leikkii :)

Varkauden agikisat osuivat hyvin meidän reissun ajaksi ja siellä käytiin pyörähtämässä eilen. Niistä kisoista ei kyllä jäänyt mitään muuta kerrottavaa, kun että maneesikisat, never again, hevosenpaska on liian hyvää. Kaksi huonoa hyllyä siis. Hanna & Dara sen sijaan tekivät toiselta radalta nollan!

Tänään oli sitten aika hypätä junaan ja matkustaa takaisin Hyvinkäälle. Nyt pitäisi päästä taas takaisin arkeen, keskittyä kouluun ja saada tää suklaakierre katkaistua tai muuten perse leviää. :D Meisi matkusti luultavasti ensimmäistä kertaa elämässään junassa ja hienosti sujui vajaa viisi tuntinen yhdellä vaihdolla! Onni on helpot koirat. :)

Meisi katselee maisemia


Myyn matkustustyyli

Kiitos Hanna ja likat ihanasta viikosta!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti