lauantai 28. tammikuuta 2012

Treeniä treeniä

Tämän viikon treeneissä treenattiin Sari Vähäniityn rataa. Rataan tutustuessa mietin, että mistä hitosta tää tuntuu niin tutulta, kunnes se kuuluisa lamppu syttyi päässä ja tajusin, että Minimonsin blogistahan olin juuri pari päivää ennen katsonut Jennan & Neonin videoita kyseisestä treenistä. :D Oli kyllä tosi kiva, että koutsi oli saanut käyttää samaa rataa meidän treeneissä, niin monta hyvää kohtaa siinä oli. Meillä oli vaan vielä lisänä radan etuosan putken vieressä/takana kepit ja yksi hyppy, jolta pimeä kulma kyseiseen putkeen.
Oli ihan huippu treenit ja Myy toimi juuri niin kuin pitääkin! Pöydällä huomasi, että sitä ei olla taas vähään aikaan treenattu, pari kertaa meni pitkäksi, mutta sitten alkoi toimia. Mun pitää olla tosi tarkkana pöydän kanssa, että jarrutan suhinalla ja äänen paino pitää olla matala, muuten menee helposti pitkäksi. Okserin jälkeisellä hypyllä toimi todella hyvin ja tiiviisti sekä saksalaisella että takaakierto-persjätöllä.

Maisan kanssa ei olla vieläkään unohdettu tokoa, pitäisköhän mut kuskata hoitoon?! :-D Liikkeestä seisominen on parantunut. Enään ei tarjoa maahanmenoa, ainakaan niin herkästi, mutta nopeutta pysähtymiseen tarvitaan vielä. Ottaa helposti yhden ylimääräisen askeleen käskyn jälkeen. Treeniä treeniä...

Ensi viikolla Maisa pääsee terveystarkastukseen, kuvataan lonkat, kyynärät ja tarkistetaan polvet. Silmät peilataan myöhemmin keväällä. Nyt me pakataan kimpsut ja kampsut, ja suunnataan pariksi päiväksi Klasua moikkaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti