maanantai 16. tammikuuta 2012

Uusi seura ja vähän kisa räpellystä...

Ensin hyvät uutiset. Pääsin vihdoin ja viimein JAU:n koejäseneksi, kuinka siistiä! Vihdoinkin siis treenipaikka ja pääsee viemään Maisaakin eteenpäin. :) Ryhmätreenipaikka on siis Myylle. Edustetaan kuitenkin vielä kisoissa TSAU:ta niin kauan, kunnes pääsen varsinaiseksi jäseneksi (siis jos ja kun, hehe ;D ).

Tämän vuoden kisatkin ollaan keretty pyöräyttämään käyntiin. Viikko sitten sunnuntaina kotiin tullessa ajeltiin Lempäälän kautta ja käytiin starttaamassa kaksi starttia. Olisi kyllä ehkä voinut jättää väliin, sillä olin itse aivan kuutamolla väsymyksen ja päänsäryn vuoksi. Kaksi hyllyä saatiin aikaan (tai siis ohjaaja sai), joskin ihan hyviä ratoja kumminkin. Ekalla, Viitaniemen radalla en vain ottanut Myytä alkuhässäkästä tarpeeksi hyvin mukaan, jolloin koira kerkesi hyppäämään yhden ylimääräisen hypyn mun selän takaa. Tokalla, Mattssonin rata, yhden riman pudottua ennen puomia ohjaus lässähti, ja oikeastaan päästin Myyn puomilta putken väärään päähän, tekemättä oikeastaan asialle yhtään mitään. :D Kontaktit olivat molemmilla radoilla hyvät ja keinut erityisesti!

SportDogParkin hallista en kyllä erityisemmin pitänyt, oli pettymys. Halli oli ihan hirmuisen ahdas, kun oli kaksi kisarataa vierekkäin, jolloin häkeille ja katsomoksi jäi ihan mitätön kaistale reunalta. Hallissa oli koko ajan ihan hirveä melu, kun lämmityssysteemi puhalsi lämmintä ilmaa sisälle + kaikki koirien räksytykset jne. Varmaan tästä melusta se mun hedarikin sai alkunsa... Eikä halli ollut edes mitenkään erityisen lämmin.

Eilen kisattiin sitten vuorostaan taas täällä Hyvinkäällä. Tuomarina kaikilla radoilla (2 x A, 1 x H) oli Leena Rantamäki-Lahtinen. Kaikki radat olivat ohjauksellisesti ihan hyviä ja varsinkin kun videolta katsoi, niin ei yhtään hassumpia, mutta. Ekalla agiradalla en huomannut virhettä A:n alasmenossa, mielestäni Myy tuli ihan etutassut maahan, mutta olisiko takaosa sitten jäänyt vaan niin korkealle, että ei ollut kontaktilla, kun siitä tuli femma? Keinu oli tällä radalla super! Okei, Myy voisi edetä vielä hiukan pidemmälle, mutta oli nyt kuitenkin reilusti kontaktialueella eikä yrittänytkään mitään lentokeinusirkus-esitystä. Radalta siis kymppi, kun muurin palikka tuli myös alas + yliaikaa, kun koira veti aika kauniit lipat. Liukui varmaan pari metriä kyljellään. Meinasin keskeyttää radan siihen paikkaan, mutta kammettuaan itsensä ylös nurmenpinnasta koira liikkui ihan normaalisti, niin jatkettiin rata loppuun asti. Myy liikkui myös radan jälkeen ihan normaalisti.

Toinen agirata olikin sitten ihan katastrof. Puomin alasmeno oli jo siinä ja siinä, mutta keinulla se sitten levisikin käsiin ihan totaalisesti: törkeä lentokeinu. Laitoin koiran maahan ja jatkettiin matkaa A:lle, jossa jo kuvittelin, että joku roti olisi tullut apuun. No eipä näkynyt. Tuli myös A:lta ihan törkeesti läpi. Voi kettu!! Ei muuta, kun koira taas maahan ja radalta pois. Jonkin sortin v*tutus valtasi kyllä mielen, varsinkin, kun videolta katsoi A:n suorituksen, olisi tehnyt mieli vedellä koiraa pitkin korvia..... Eikun Lotan kanssa jäähkälenkille ja tasaamaan verenpaineita.

Hyppyrataa varten sain onneksi raivoni hieman laskemaan, jotta pystyin keskittymään vielä kolmanteen rataan. Rata oli erittäin virtaava ja vauhdikas. Alkuun olen tosi tyytyväinen. Toisella esteellä tehty vekki oli just sopiva. Radan takaosassa valssissa koira vähän valahti, mutta kepeille haki hienosti. Nollalla edettiinkin aina toka vikalle hypylle asti, jossa olinkin sitten aika pahasti myöhässä kääntämässä ja rima tuli harmillisesti alas. :s Tältä radalta siis vitonen, ja onneksi hyvä mieli. :) Ja ensi viikonloppuna uutta putkeen...

Mä olen päässyt täällä Hyvinkäällä taas kunnolla treenailujen makuun. Vuoden vaihteessa Villatehtaalle avattiin uusi Fit24-kuntokeskus, jonka jäseneksi kävin liittymässä viime viikolla. Kävin viime viikolla tekemässä jo neljä salitreeniä ja lisäksi kahdessa spinningissä. Tänään oli Personal Trainer-tapaamisen lisäksi vuorossa jalkatreeni ja voi pojat, kun teki hyvää! PT-tapaaminen oli myös ihan loistava, sain etenkin selkätreeniin ihan uutta puhtia ja tuntumaa. Nyt olisikin tarkoitus ehtiä käymään salilla 4-5 krt viikossa ja saada ihan tosissaan kasvatettua vähän lihaa tähän kroppaan. Katsotaan, mitä kesään mennessä saadaan aikaiseksi. Lisäksi pyrin käymään ainakin spinneissä pari kertaa viikkoon, mikäli aikataulut vaan antaa periksi. :) Motivaatiota ja intoa treeniin löytyy ainakin tällä hetkellä enemmän kuin tarpeeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti