torstai 15. joulukuuta 2011

Riihimäki 10.12 & Hyvinkää 11.12

Viime viikonloppu oli taas kuuden startin viikonloppu. Lauantaina skabailtiin Riksussa Viitaniemen radoilla ja sunnuntaina täällä Hykellä A. Huittisen radoilla. Ja täytyy sanoa, että Myy oli ihan liekeissä koko viikonlopun!

Lauantaina ensimmäinen agirata oli ihan nappi, vaikka toka rima tulikin valitettavasti alas, mutta fiilis oli mitä parhain! Kaikki kontakti olivat loistavia ja keinullakaan Myyllä ei ollut mitään akrobaattisia aikeita. :D
Tokana ratana oli hyppäri, jolta nolla. :) Rata oli muuten ihan ehjä ja suvuja, mutta pituudella levisi aika pahasti ja oli aika lähellä ettei sujahtanut putkeen. Pituudelta piti siis tehdä aika tiukka U-käännös muurille, mutta en uskaltanut ihan hirveästi laittaa jarrua pituudelle, ettei olisi tullut välistä.
Kolmas rata oli sitten taas agirata. Tässä vaiheessa alkoi ilta jo hieman painaa ja keskittyminen ei ollut sitä parhainta. Kepeiltä ensin femma ja sen jälkeen myöhästyin välistä vedosta ja Myy kerkesi hypätä aidan väärinpäin, joten siitä HYL. Kontaktit olivat kuitenkin tälläkin radalla todella hyvät!

Kisoista suoraan kotiin syömään ja nukkumaan, sillä sunnuntaina maksit aloittivat, mikä tosin sopii meille paremmin.

Sunnuntain kisat olivat belgien agi-MM tukikisat ja maksit tuomaroi Anne Huittinen. Kaikki kolme rataa olivat agiratoja. Myy oli myös sunnuntaina ihan loistava, sitä asennetta tekemiseen ei voi kun rakastaa!<3
Heti ekalta radalta tehtiin nolla ja sijoituskin oli hieno 4/47! A:n jälkeiselle hypylle ja renkaalle tuli kiire, onneksi Myy haki esteet hyvin. Pituudella unohdin tyystin kääntämisen, mutta tällä kertaa huutaminen pelasti ja koira kääntyi hyvin! Aika moni koira levisi pituudella ja hyppäsi vieressä olleen kolmosen toiseen suuntaan.



Tokalla radalla oli tuplan saaminen niin lähellä, mutta mokomakin porsas teki taas lentokeinun! Tai no lentokeinun ja lentokeinun, semmosen ihmeellisen loikan. Tällä kertaa pituus oli kohti seinää ja siltä piti kääntyä tiukasti kahdelle viimeiselle. Nyt kun pääsin valssaamaan siihen, niin Myy kääntyi ihan super tiukasti. Niin tiukasti, että maton liukkaudesta johtuen meni nurin. Päästiin kuitenkin loppu virheettömästi maaliin. Tältä radalta tulokseksi siis 5.



Kolmannella radalla keinun virhe toistui jälleen, vaikka keinu oli nyt vuorostaan kohti seinää, ja ajattelin, että se olisi hieman hillinnyt sitä loikkaamista. Vaikeaan alkuun olen kuitenkin ihan tyytyväinen, vaikka eka rima tuli alas ja pituus levisi ihan turhaan. Tulokseksi siis 10.



Yritän saada videot ladattua tuubiin as soon as possible. Eli luultavasti ensi viikolla, sillä tuubi vetää jostain syystä mun netin (kaikilla selaimilla) ja koko koneen ihan jumiin, kun yritän ladata videota sinne. Ärsyttävää.

Syyslukukausi koulussa alkaa olla takanapäin. Huomenna pitäisi mennä vielä tekemään talousmatikan tentti (o-ou!) ja sitten voi siirtyä hyvillä mielin herm... eiku joululomalle. :) Lauantaina meillä on vuoden viimeiset kisat täällä Hyvinkäällä ja koitetaan nyt saada se tupla tehtyä, niin olisi samalla SM-nollatkin kasassa. Sunnuntaina körötellään Lahden kautta porukoille loman viettoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti