lauantai 10. joulukuuta 2011

Helsinki Winner & Voittaja-2011

Viime viikonloppuna saatiin näyttelyvuosi pakettiin perinteisesti Messarissa kahdessa tittelinäyttelyssä. Senni, Hanna ja Emmiina tulivat tänne Hyvinkäälle jo torstai-iltana ja perjantai sujui mun kirjanpidontentin jälkeen leppoisasti lenkkeillen, leffan ja pikkujoulujen parissa. Onneksi ei päädytty Hyvinkään hurjaan yöhön vanhoja muistoja muistelemaan ;)

Lauantai aamulla aikaisin auton nokat sitten kohti Messukeskusta. Lauantaina Helsinki Winner'ssä flatit tuomaroi ruotsalainen Ann Carlström. Maisa sai junnuluokasta tällä kertaa EH:n vielä epävakaista etuliikkeistä. Maisa liukasteli hirveästi liukkaalla matolla ja seisottaminenkin oli haastavaa, kun takatassuissa ei ollut mitään pitoa. Maisan Hilkka-systeri olisi vienyt tittelin, mutta tuomari ei antanut SA:ta yhdellekään narttujen junnuluokan koiralle, joten titteli jäi harmillisesti jakamatta. :/ Muut tittelit menivätkin sitten Ruotsin maalle. Saatiin kuitenkin Suomeen ja Flat Power-koirille muutama luokkavoitto, kun Nelli voitti avoimen, Hilma käytön ja Sennin Kerttu valiot ollen myös PN3! Kasvattajaluokassa voiton vei ja isoon kehään matkasi Caci's kennel upeine koirineen Ruotsista! Päästiin siis lähtemään lauantaina suht ajoissa kotiin lepäämään ja valmistautumaan seuraavaan päivään, piitkään päivään.

Takaosaton Maisa HeW-11 ;)
kuva Satu Saarinen



Sunnuntain Voittajassa flatit tuomaroi puolestaan suomalainen walesinspringeri kasvattaja Marjo Jaakkola. Maisa kirkasti eilisen EH:n ERIksi, mutta ei sijoittunut kovatasoisessa 13 junnunartun luokassa. Maisa kuitenkin esiintyi huomattavasti paremmin kuin lauantaina, ei sutinut läheskään niin paljoa, cokis tassuissa auttoi selvästi. :) Maisa saikin kehuja liikkeistään ja liikkuihan se hienosti! Hannan Lyydia sijoittui neljänneksi ja muut sijat taisivatkin mennä ruotsalaisille koirille? Ruotsalaiset putsasivat pöydän sunnuntainakin, mutta ei siinä parane valittaa, hemmetin hienoja koiria heillä. :) Mikä hienointa, ROPin vei 9,5- vuotias veteraaninarttu, joka on edelleen aivan upeassa kunnossa ja VSP oli samoin 9-vuotias vetsku, joka kisasi kylläkin valioissa. Upea saavutus vetskuilta, kun ajattelee, että valitettavasti flatin keski-ikä on siinä 8-vuoden kieppeillä...

Varsaloikka-Maipe Voittaja-11
kuva Satu Saarinen

<3
kuva Satu Saarinen

Kehän jälkeen jäikin aikaa shoppailulle ja yleiselle hengailulle, kun odotettiin Vuoden Kasvattaja 2011-palkintojenjaon alkamista. Kennel Flat Power sijoittui siis tämän vuotisessa kasvattaja kisassa upeasti sijalle 2, häviten kultaa vieneelle Adamant's enkkusprinkuille vain kolme pistettä! Niin kauan, kun olen näyttelytouhuissa ja Messari-näyttelyissä ollut mukana, olen haaveillut nimenomaan Messarin isoon kehään pääsemisestä ja viime viikonloppuna se sitten toteutui mitä hienoimmalla tavalla, kun kävimme Allun johdolla pokkaamassa hopeasijan! Kiitos Allu ja Kimmo tästä vuodesta!

Vuoden Kasvattaja 2011
1. Kennel Adamant's
2. Kennel Flat Power
3. Kennel A'Dreams
kuva Mirja Kanerva

Team Flat Power<3
kuva Mirja Kanerva

Ja lopuksi video palkintojenjaosta, fiilistelyä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti