sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kisavuosi paketissa

Näin saatiin meidänkin kisavuosi päätökseen. Eilen Hyvinkäällä kolme starttia Allan Mattssonin radoilla ja tupla oli tähtäimessä, mutta se jäi odottomaan itseään vielä ensi vuoteen. Yksi nolla saatiin kuitenkin aikaiseksi.

Päivän nolla tehtiin heti ekalla radalla, vaikka ei ollut mikään paras suoritus meiltä. Alkuun en ollut tyytyväinen, mutta ei ollut moni muukaan omaan rataansa. :D Keinu oli kiikun kaakun ja puomin jälkeen meinas väärä putki heilahtaa. Nollalla kuitenkin maaliin.



Tokalle agiradalle keräsin itselleni aivan liikaa paineita ja ei ole kyllä koskaan jännittänyt niin paljoa radalle lähteminen kuin tälle radalle. On aivan hirveetä olla yli 50 lähtijän joukosta se viimeinen starttaaja, kun lämppälenkille lähtiessä yksikään koirakko ei ollut tehnyt vielä nollaa. :D Starttiviivalle astellessani jännitys hieman hälveni, kun tiesin, että esim. Chi oli tehnyt nollan. Ylimääräiset paineet näkyivät kuitenkin radassa ja ohjaamisessa, joten kymppihän sieltä tuli. Puomin alasmeno virhettä en radan aikana huomannut, olisin sen muuten korjannut, ja keinu oli huono. Videolta jälkikäteen katsellessa, näyttää kuitenkin siltä, että Myy häiriintyi ehkä valssista puomin päässä ja ikäänkuin horjahti sivulle? Ennen puomia mulle tuli ihan totaalinen black out, että minne rata jatkuu ja ajauduin vahingossa puomin väärälle puolelle. Videolta on hyvin nähtävissä, miten Myyn ollessa putkessa pysähdyn ja lähden nykäisten liikkeelle, siinä kohtaa oli päässä pelkästään sitä mustaa tyhjää. :D Keppien jälkeiseen putkihässäkkään olen tyytyväinen, niissä moni koirakko hyllytti menemään. Kaiken kaikkiaan nollia tehtiin tällä radalla vain neljä + yksi yliaikainen, ja ei tarvitse varmaan edes mainita, että nollalla oltaisiin oltu neljänsiä ja SERTn onnellisia omistajia. :)) Mutta täytyy todeta, että onneksi tuloksemme oli 10 eikä 5, olisi ottanut vielä enemmän pannuun..



Kolmannelle eli hyppyradalle alkoi ilta taas hieman painaa. Keppivirheet ovat ihan täysin mun syy, tsiisus mitä sähläystä! Loppuradan päätin sitten vedättää oikein kunnolla ja yksi rima tuli vielä alas, eli tulokseksi 15.

Kisojen jälkeen lähdettiin Raunin ja Lolan kanssa vielä lentokentälle lenkille. Kiitos Rauni seurasta ja kuvaamisesta!

Nyt Myy pääsee hieman hengähtämään kisoista, mutta keinu pitää loman aikana treenata kuntoon. Onneksi saadaan Iida avuksi. :) Sen sijaan Maisa pääsee tehotreenaukseen, niin kivaa! Ja jäädään jännittämään, että tuleeko Myystä vuoden agiflatti.

Kaiken kaikkiaan täytyy kyllä olla todella tyytyväinen tähän syksyyn. Meidän ratoihin on tullut tasaisuutta ihan hirmuisesti, johon vaikuttaa toki suuresti se, että kontaktit on saatu hallintaan. Keinu tosiaan vaatii nyt vähän palauttamista, Myy on keksinyt meinaan ihan uuden suoritustyylin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti