maanantai 26. joulukuuta 2011

Hei me treenataan!

Ollaan treenattu tällä viikolla, korjaan viime viikolla, kaksi kertaa. MAreenan uusi hiekkatekonurmi on aivan loistava! Pitoa löytyy niin kokeneille kuin kokemattomillekin koirille, ohjaajia unohtamatta. Toki hiekkatekonurmi sotkee enemmän kuin matto tai kumirouhe, mutta kuitenkin huoomattavasi puhtaamaa kuin pelkkä hiekka. Me likes!

Keskiviikkona treenattiin Iidan kanssa. Maisa pääsi tekemään puomilla kontaktia, mikä oli kyllä osaltaan melko katastrofaalista, kun Maipe häselsi pitkien kinttujensa kanssa! :D Tuli mm. kerran keskeltä puomia alas... Sen jälkeen tehtiin pyödän kautta vaan pelkkää alasmenoa, josta saatiin onneksi muutama hyvä toisto (ehkä). Maisan & Martan molempien kontaktit olivat kyllä melko vallattomia, ainakin saatiin hyvät naurut. :D
Maipella treenattiin lisäksi muutaman hypyn kautta mutka-putkeen etenemistä, niin, että Iida palkkasi. Hiton kovaa se menee, mutta mitään järkeä menossa ei kyllä ole! :D Mutkat suoriksi ja sitä rataa...
Myy treenasi keinua ja pituudelta kääntymistä/pituudelle irtoamista. Keinulla vedätin sitä ihan kädella keinun päähän asti, alko toimimaan kivasti. Toi keinu nyt on vaan pienestä fiksauksesta kiinni... Pituutta tehtiin valmiilla palkalla ja Iidan palkkaamana. Hienosti kääntyi! Pitää vaan muistaa välttää liian suuria rytminvaihteluita.
Kiitos Iida treeniseurasta, avusta ja vinkeistä! Otetaahan uusiks!

Torstaina sain hallille avuksi veljeni. Maipella tehtiin samaa kontaktitreeniä, mutta A:lla. Maisan on huomattavasti helpompi vielä toistaiseksi hallita kroppansa leveällä A:lla kuin kapealla puomilla. Miten niin se on vähän honkkelo?!:D Saatiin hyviä toistoja. Lisäksi Maipe teki vähän takaakiertoja jne. Helppoja perusjuttuja.
Myyn kanssa keskityin vain keinuun. Samalla tavalla vedätin sitä kädellä keinun päähän muutaman kerran ja lopuksi testasin ihan normaalisti. Upeasti eteni kontaktipinnalle! Vauhti kasvoi vaan kerta kerralta, kyllä siitä vielä hyvä tulee. Lopuksi veljeni teki helppoa lyhyttä radanpätkää Myyllä. Myy oli ihan innoissaan tärkeästä tehtävästään! :D

Joulu tuli ja meni, onneksi. Ei vaan oikeen oo mun juhla. UV:ta sen sijaan odotan innolla! :D Paras joululahja oli kuitenkin uusi sykemittari, kiitti iskä! Tänään pääsekin heti testailemaan ja leikkimään sen kanssa 75' rasvis-spinningiin, huippua. Miettikää, minä jätin joulupäivän bailut väliin, jotta kykenen tänään spinnailemaan! ;)
Jotain tavoitteita pitäisi vissiin myös kirjata ensi vuodelle? Lupaan tehdä sen ennen vuoden vaihdetta. ;)

2 kommenttia:

  1. Nainen, ryhdistäydy! Jättää nyt joulupäivän juhlat välistä... Meinasi mennä meikälikalla krapulakolat väärään kurkkuun kuin tuollaisen luin! ;P.

    VastaaPoista
  2. Hah, niinhän mä nimenomaan ryhdistäydyin kaiken laiskottelun keskeltä ;) Tänäänkin olisin spinnailemaan mennyt, mutta tunti jo täyteen varattu, sniif:( Täytyy siis tyytyä pelkkään selkä-haukka - treeniin salilla :)

    VastaaPoista