maanantai 5. joulukuuta 2011

Lohja-Hyvinkää - kuuden startin viikonloppu

Blogin päivitys jäänyt taas hieman huonolle tolalle, mutta eipä tässä edelleenkään ole mitään ihmeellistä raportoitavaa. Treenit ovat edelleen ns. puistoaksaa tai metsäaksaa, joskin ihan hauskaa sellaista :-) Lisäksi koulu on viennyt kyllä ihan kiitettävästi aikaa ja voimia.

Kahden viikon takaisista Lohjan ja Hyvinkään kisoista olen kuitenkin unohtanut ihan kokonaan tarinoida. Molempinä päivinä oli kolme starttia, Lohjalla kaksi agirataa ja yksi hyppäri, Hyvinkäällä kaikki kolme agiratoja.

Lohjalla Anne Viitanen tuomaroi hyppärin ja Kari Jalonen agiradat. Homma aloitettiin Annen hyppärillä, joka oli melko virtaava. Yhdeltä putkelta kuitenkin harmittava vitonen kiellosta, josta olisi kyllä voinut olla antamattakin sen femman, mutta näin tällä kertaa. Muuten todella hyvä fiilis radasta. :)
Molemmilla agiradoilla korjasin kontaktit. Myy tuli hienosti ja vauhdilla alas, mutta varasti sen sekunnin sadasosan verran. Ekalla agiradalla nähtiin kyllä neidiltä semmonen akrobaattikeinu, että oli tuomarillakin ihmettelemistä. Myy oli tekemässä aivan jäätävää lentokeinua, mutta potkaisikin ilmasta keinun takajaloillaan alas ja näin ollen ei ottanut virhettä. :D Myyn Myyn sirkukseen... (laitan videon hyppäristä tänne myöhemmin, kunhan Youtube suostuu yhteistyöhön)

Seuraavana päivänä Hyvinkään kolme agirataa tuomaroi Marja Lahikainen. Ekalta pari rimaa alas, muuten oikein kiva rata. Kontaktit ok. Tokalla sitten sai keinu taas kyytiä, joten hyllytin radan käskemällä koiran maahan. Jatkettiin rataa loppuun, A hyvä, puomille ei menty, kun ohjasin koiran vahingossa viereiseen putkeen.
Kolmannelle radalle lähdin sitten varmistellen ja pidin kontakteilla melko kauan. Kontaktikäskytyskin muuttui hieman painostavaksi ja Myy himmasi A:lla. Nollalla kuitenkin maaliin ja päästiin juuri ja juuri tiukkaan ihanneaikaan, sijoitus tältä radalta 5/34. :)

Tälle vuodelle on vielä yhdeksän starttia jäljellä, joista kolme ensi viikonloppuna Riksussa ja toiset kolme täällä Hyvinkäällä. Nollia lähdetään hakemaan, sillä Myy saattaapi olla aika vahvoilla vuoden agiflatiksi. :)

Viime viikonloppu hurahti Messarissa Helsinki Winner ja Voittaja-11 - näyttelyissä Maisan kanssa, mutta teen siitä ihan oman postauksen, kunhan saan kaikki kuvat itselleni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti