torstai 3. maaliskuuta 2011

Talviloma

Tätä viikkoa ollaan vietetty Kuvolan suunnalla oman loman/talviloman merkeissä. Tai oikeastaan ihan tärkeän tehtävän parissa, iskä ja veli on Lapissa, niin äiti tarvitsee apua Klausin hoidon kanssa. :)

Sunnuntaina ennen auton nokan kääntämistä kaakkoon, käytiin ATT:lla kahden startin verran kirmailemassa. Molemmilla radoilla oli tuomarina Kari Jalonen ja radat olivat Jalosen tapaan taas erittäin virtaavia. Ensimmäisellä radalla kävi taas nolla ja nousu niin lähellä, harmittavan harmittava femma kuitenkin kepeiltä. Ohjaa, älä oleta - vai miten se meni... Kakkosväliin siis meni, kun multa loppu ohjaus jostain ihmeen syystä. Hyvällä sykkeellä kuitenkin loppuun asti.
Toisella radalla hyllytettiin sitten tyhmästi heti alkuun, Myy suoritti renkaan kehikon ja itse renkaan välistä. Alussa oli ihan järjetön juoksusuora, jossa kaikki esteet eivät kuitenkaan olleet linjassa, ja ilmeisesti Myy ajautui kakkosen jälkeen linjalta hieman ulos eikä kerennyt/kyennyt siinä vauhdissa enään korjaamaan linjaa ennen rengasta. Ihan törkeä pamaus vaan kävi. Itsehän olin siis tässä vaiheessa jo hallin toisessa päässä reilusti edellä, jotta pystyin ohjaamaan juoksusuoran päättänen putken jälkeen olleen hypyn, eli mitään korjausmahdollisuuksia renkalla ei ollut ja toisaalta, vitonen tai hylky - ihan sama. A:lle asti mentiin, jossa korjasin kontaktin, kun tuli läpi...

Tiistaina käytiin MAreenalla hieman treenimässä Taijan & Pumba 8kk:n kanssa. Myyn kanssa vahvistettiin ihmisnuolta ja tehtiin samantapaista ei linjassa olevaa juoksusuoraa kera renkaan kuin su kisoissa oli. Kerran pamautti renkaan ja kehikon välistä, muuten super. Samoin ihmisnuoli aika melkoisen hieno! :)
Lisäksi tehtiin kontakteja - ylläri sinänsä. Taija sai toimia namivastaavana eli alasmenolle satunnaisesti palkkaa samalla kun ohjaaja irtosi sivulle/leijeröi. Aluksi tuntui toimivan ihan hyvin ja suoritukset oli nopeita, mutta sitten koiralta hajosi ajatus täysin. En vaan tykkää tosta namilla palkkaamisesta, kun Myyn ajatus on sitten täysin siinä. Ei ollut kiinnostunut lähes ollenkaan enää lelusta, meni vaan nenä koko ajan maassa ja kun lähetin A:lla toisesta suunnasta, niin ei edes lähtenyt kiipeemään, jäi vaan maata haistelemaan, että missä se hiton nakki on. Plääh... Mä vihaan kontakteja, ihan koko sydämestäni. Laitan kohta liitolle vaatimuksen, huom. vaatimus, ei anomus, että kaikki kontaktit poistetaan, hyppyradat riittäis vallan mainiosti.

Mutta joo, lauantaina sitten suunnaksi Lappeenranta ja kolme starttia.

Vitsi on ollut kivaa päästä taas ratsastamaan! Klasu on toiminut viime aikoina aivan mielettömän hyvin ja aina ajoittain sen selässä tuntee itsensä ihan oikeaksi kouluratsastajaksi. :D Se tekee just mitä pyydetään. Näistä hyvistä fiiliksistä johtuenkin, olen viime aikoina miettinyt meidän paluuta kisaradoille ja tällä viikolla sanoin sen äiskälle ääneen. Oma motivaationi laski Klasun loukkaantumisen takia silloin kolme vai neljä vuotta sitten ja sen takia meitä ei ole kisa-areenoilla näkynyt, kun ei ollut samanlaista intohimoa treenatakaan kuin silloin joskus. Mutta nyt tuntuu, että se intohimo ja motivaatio on palannut. Tauko on tehnyt tehtävänsä.

Kenttäratsastus on edelleen lajina se mun suurin intohimo ja rakkaus. Täytyy kuitenkin muistaa, että Klasulla on polvessa edelleen sitä rustovauriota ja varmaan hieman nivelrikkoakin, niin kentän suhteen elättelen hieman hillitympiä toiveita. Yleis- ja lihaskunto on herralla kuitenkin loistava. Tarkoituksena olisi siis jotain aluekisoja niin koulu kuin estepuolellakin käydä ja maastotreenistä riippuen käydä sitten starttaamassa pari-kolme kenttästarttia tulevana kesänä. Katsotaan mihin päästään. Eli tuleva kesä vietetään Myyn kanssa varmaan aika tiiviisti keskellä Elimäen peltoja. :D

Junnujen koulu hallikultaa -?

Hattulan kenttäleiri -07

Kenttäkisat Muurame -07, koulukoe

Kenttäkisat Muurame -07, estekoe


Kenttäkisat Muurame -07, maastokoe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti