sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Vihdoinkin kolmosiin!

Eilen iltapäivällä otettiin suunnaksi Lappeenranta ja LAU:n halli. Sain raahattua pikkuveljenkin mukaan lämppäysavuksi ja kuvaajan tehtäviä hoitamaan. Heti lämppälenkistä lähtien oli tosi hyvä fiilis, vaikka iltakisaamiseksi taas meni, ja ajattelinkin, että tänään voisi olla se meidän päivä.

Ensimmäisenä oli vuorossa hyppyrata. Mukava kakkosluokantasoinen rata, muuten hienoa menoa ja fiilis loistava, mutta ohjaaja onnistui sitten tekemään tismalleen saman virheen kuin viime viikonloppuna ATT:n kisoissa ekalla radalla eli suoralla lähestymisellä kepeille painoin liikaa päälle ennen kuin koira kerkesi aloittaa pujottelun ja kakkosväliinhän se meni, prkl. Tämä nyt treeniin!!! Tulokseksi tältä radalta siis 5.


Toisena ratana sitten päivän ensimmäinen agirata. Rataantutustuminen meni vähän pieleen, kun liikaa porukkaa pyörimässä samassa kohdassa (radan takaosa), kaikki törmäili vaan toisiin ja linjoista otti hädin tuskin edes selvää. Pari kertaa sitten katsoin kohdan radalla ja sen jälkeen menin radan sivuun miettimään ja hiomaan kuviota. Tällekin radalle startattiin ensimmäisenä, niin oli vähän kiire keskittymään kokonaisuuteenkin. Noh, sain kuviot joten kuten selväksi päähäni ja eikun baanalle. Alku oli oikein pätevää menoa ja videolta katsottuna takaosan hyppyhässäkkä syystemikin hoitui sujuvasti, tosin putken jälkeen meinasin jäädä seuraavan hypyn oikealle puolelle, kuten hyppyradalla, onneksi tajusin ja kerkesin korjata viime tipassa! :D Lopussa ajauduin keppien väärälle puolelle, en tajua mitä tapahtui! Tarkoitus oli siis leikata kepeillä takaa ja juosta ite oikeaa puolta. No, mutta sujui se tollee valssilla ja takaaleikkaus muurilla-tyylilläkin. Tuloksena siis NOLLA, sij. 2 ja SERT ja menolippu kolmosiin, jes jes jes!!! Eikä sovi myöskään unohtaa Myyn kunniakierrosta ja yleisön hauskuutusta! Myy nappasi maalin jälkeen tottuneesti hihnan suuhun hihnalaatikosta ja palasi sen kanssa radalle kunniakierrokselle, eikä muuten meinannut antaa kiinni! :D Loikki vaan karkuun lällänlää-ilmeellä. :D


Täytyy kyllä sanoa, että olo on tällä hetkellä onnellinen ja tosi Let's Go! :D Se on sitten heti ensi lauantaina kolme kolmosen starttia omissa kisoissa suht kovassa seurassa. Ei auta kun laittaa tossua toisen eteen! ;)

3 kommenttia:

  1. Onnea kolmosiin noususta!

    Harmi, että itse kisasin vasta sunnuntaina. Olisi ollut kiva päästä näkemään rataa livenä!

    (Oon linkittänyt sun blogin omaan linkkilistaani viime vuoden lopulla)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Ahaa, täytyykin tutustua teidän blogiin :)

    VastaaPoista
  3. Niin hienoa Heidi ja Myyssan! JEPAJEE!

    VastaaPoista