torstai 17. maaliskuuta 2011

Kolmosten korkkaus ja estevalkkua

Viime viikonloppuna startattiin ekat kolmosten startit, kuten viime postauksessa jo mainitsinkin. Hyvin hylky pitoisesti mentiin, mutta hylky kohdat karahti ohjaajan omiin mokiin. Saviojan radat oli aika vaikeita, mutta toisaalta ohjaustekniikoita sai ja pystyi käyttämään monipuolisemmin, mitä viimeisimmissä kakkosten juoksuradoilla on pystynyt käyttämään. Molempien agiratojen alussa ihmisnuoli toimi hienosti ja erityisen tyytyväinen olen ensimmäisen agiradan alkuun, jossa koiraa piti pitää tiukasti hanskassa ensimmäiset kahdeksan estettä välistä vetoine kaikkineen. :)

Hyppyrata oli hieman helpompi ja ei niin tekninen kuin agiradat, mutta en silti jotenkin tykännyt rataprofiilista. Vitosta olisi ollut tarjolla (kielto niisto-sokkarissa, lähdin liikkeelle hieman liian aikaisin), mutta radan puolivälissä, välistä veto - takaa kierto hässäkällä, kävi jotain, en oikein edes tiedä että mitä! :D Ilmeisesti takaa kierto meni myös välistä vedoksi? Mulla ihan musta aukko tästä kohdasta :D Kuitenkin radan loppu oli aivan super, Myy meni täysiä ja fiilis oli semmoinen, että täähän on ihan leikkiä! :) Harmi, että tätä rataa en saanut videolle.

Viime viikonloppu oli myös erittäin haastattelu painotteinen, kun tulen saamaan tulevaisuudessa pärstäni ja ajatuksiani kahteenkin eri lehteen. :D Eli mut voi bongata seuraavasta ASB:sta koskien ekoja startteja kolmosissa, sekä syksyllä Turun Sanomien talviliitteestä (?) luisteluasioiden tiimoilta, heh. ;)

Eilen tultiin taas tänne porukoille ja melkein samantien pakkasin Klasun traikkuun ja otettiin suunnaksi Lautalan maneesi Haminassa ja estevalmennus. Siitä onkin aikaa, kun ollaan viimeksi oltu kunnon estevalmennuksessa ja ylipäätänsä hypätty kunnolla, kavalettityöskentelyä ollaan toki tehty. Klasulta oli siis odotettavissa suht railakasta menoa, mutta herra toimi oikein kivasti ja siihen pääsi oikeasti vaikuttamaan. Tolmuseltakin tuli kehuja, jätkä on aikuistunut. ;) Loppu tunnista alkoi jalat ilmeisesti hieman painaa ja puomit sitä myöten hieman kolisemaan, mutta se on ihan ymmärrettävää, kun ottaa huomioon miten vähän ollaan viime aikoina hypätty ja lämmin maneesikin vielä. Hieno jätkä, ei voi muuta sanoa! <3 Sulais tää valkoinen moska nyt äkkiä pois, niin pääsisi avaamaan maastoestekaudenkin. :)

Olen muuten aika ylpeä itsestäni, ajoin Klasun eilen ihan itse Haminaan ja takaisin. Kerran aikaisemmin (viimeksi kun oltiin Kouvola visiitillä) olen vetänyt tyhjää traikkua, mutta nyt ekaa kertaa kyytiläisen kanssa, eikä tullut ruumiita. Oli kyllä meinaan jo korkea aikakin, kortti kumminkin ollut 2,5v.! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti