maanantai 4. heinäkuuta 2011

Myy fyssarilla oiottavana

Sain Myylle onneksi fyssariajan Purhon Mirkalle viime perjantaille ja äiti pääsi Myyn siellä käyttämään, itse kun olin tietysti lähes ainoana vapaana aikana töissä. Myypellä oli lavat ja ristiselkä jumissa, muuten kuulema ihan priima kunnossa. :) Onneksi saatiin likka auki, niin voi treenitkin nyt jatkua.

Ylihuomenna olisi HAU:n iltakisat, mutta taidetaan jättää ne nyt väliin, treeniä ollut niin vähän. Sitä paitsi sovin jo treenit Taijan & Pumban kanssa samalla illalle. Heinäkuun vika viikonloppu olisi Janakkalassa pari starttia, voipi olla että suunnataan seuraavaksi sinne. Sen jälkeen olisikin Kotkan iltakisat heti Ypäjän kisaviikon perään, ja sen jälkeen otetaan suunnaksi viikon ajaksi Suomussalmi. Kesähän ei ole kesä ilman Sumi vierailua. ;)

Ei olla tässä viime viikkonakaan tehty oikeastaan mitään ihmeellistä. Vähän on laiskottanu treenatakaan. Kyllähän sitä sitten syksyllä taas kerkeää... Likat on ollu melkein joka viikonloppu mökillä, joten uitua on ainakin tullu. Ensi viikonloppuna Myy pääsee taas mökkimaisemiin, Maisa sen sijaan jää mun kanssa pitämään Klasusta huolta ja sunnuntaina suunnataan Hyvinkäälle näyttelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti