maanantai 11. heinäkuuta 2011

Uusi ulkoasu ja näyttelyä

Hiphei, sain viimein väsättyä blogille uuden ulkoasun! Toi banneri on ainakin mun makuun hieman liian iso, mutta en jaksa nyt tähän hätään alkaa tappelemaan sen kanssa, joten olkoon. Muutenkin muuttelin vähän pohjaa ja värejä. Pientä viilausta se vielä kaipaa, mutta korjailen sitten kun jaksan. :)

Eilen vietettiin Maisan kanssa koko päivä Hyvinkäällä näyttelyssä. Tuomarina oli Esko Nummijärvi ja Maisalle tulokseksi ERI2, mutta ei SA:ta kuulema vielä tässä vaiheessa. "Rotutyyppi erinomainen. Tänään kevyessä kunnossa. Hieman lyhyt pää. Pitkä hyvä kaula, hyvä selkä, lantio ja häntä. Hyvä ylälinja, kevyt rintakehä, hyvät raajat. Hyvänlaatuinen turkki." Tarvitsee vielä aikaa kehittyäkseen, mikä on ihan totta. Sanallisesti tuomari vielä kehui, että erittäin lupaava junnunarttu. :) Pitkä päivä, mutta upeaakin upeampi sellainen: Flat Powerin kasvattajaryhmä BIS1 ja Sennin & Karin Kaapo korjasi potin olleen ensin ROP & RYP1 sekä liiteli vielä päivän päätteksi BIS4-sijalle!!! Huisia! Tulipa huudettua ääni käheeksi, mutta oli se sen arvoista. ;)

Marianne&Ringo, minä&Säde, Ninni&Kerttu, Anu&Jenni

Meillähän on likkojen kanssa sitten taas muutto edessä. Turusta ei irronnut opiskelupaikkaa, mutta Hyvinkäälle sen sijaan pääsin sisään, joten elokuusta lähtien me ollaan sitten hyvinkääläisiä. Vähän ärsyttää lähteä Turusta, viihdyin siellä niin hyvin, mutta toisaalta olen helpottunut, että sain edes tuon Hyvinkään paikan. Ja tulevassa asunnossakaan ei ole valittamista; muutetaan Sennin nykyiseen asuntoon, kun Senni lähtee opiskelujen perässä kauas Kuopioon. Melkein 60 neliön saunallinen kaksio ja koululle matkaa n. 500m, mä tulen niiin olemaan joka aamu myöhässä. :D Samallahan tässä täytyy myös taas agiseuraa vaihtaa, toivon, että päästäisiin liittymään RimAan.

Loppuun vielä muutama kuva tämän päiväiseltä uinti- ja auringonottoreissulta Lappalanjärveltä:



Eiks kukaan leiki mun kanssa?!



Tätiä takajalasta kiinni ja nurin, niin saan pallon :p








Maipe & Myype <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti