keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Vähän sitä sun tätä

Mistähän sitä taas alottaisi, viime postauksesta kulunut taas tovi. Ei vaan ole ollut inspistä kirjoittaa, vaikka yritystä on ollutkin. Hmm.

Viimeisten pääsykokeiden jälkeen pari viikkoa sitten otettiin suunnaksi taas Elimäki, jossa nyt siis vietetään koko kesä. 12.6 oltiin Klasun kanssa Keravalla kenttäkisoissa ja tuttaria startattiin. Koulukoe ihan ok, hieman jännittynyt, tasan 60%. Estekokeessa multa huonoa ratsastusta --> yks alas + yks kielto. Maastoon lähdin kuitenkin erittäin hyvin mielin. Rata oli tosi kivan tuntuinen, muutamalla erityistä tarkkuutta vaativalla kohdalla. Matka kuitenkin tyssäsi jo viidennelle, enkä edes oikein tiedä miksi. Klasu tuntui verkassa + radalla mitä kerettiin suorittaa tosi hyvälle ja eteni vahvalla hyvällä laukalla. Plääh. Ehkä se vaatii nyt vaan hieman rutiinia.

Maisan kanssa ollaan päästy aloittamaan aksan alkeet. Kolme kertaa ollaan nyt oltu kentällä ja fiilikset on aika ristiriitaiset. Ensimmäisellä kerralla koira oli ihan innoissaan ja sen kanssa oli jotenkin tosi helppoa tehdä, mutta nämä kaksi viimeistä kertaa olivat kyllä tosi turhauttavia. Maisaa on tosi vaikea motivoida. Lelut kiinnostaa ihan hetken, sen jälkeen ei edes singonnut palkan perään. Nenä tippuu samantien maahan ja lähtee haahuilemaan. Ja tämän viikon treenin kruunasi vielä se, että Maisalla turposi koko kuono ja otsa hyttysenpistoksista. Hyttysiä oli ihan h*lvetisti!

(c) Taija Saarela

(c) Taija Saarela


Myy sen sijaan on tehnyt ihan hyviä treenejä. Mun pitäisi vaan tarkemmin suunnitella mitä haluan milloinkin treenata ennen kuin säntään kentälle. Tällä viikolla tosin Myy oli jo heti alusta alkaen tosi hidas ja rimat lenteli. Kauaa en sitten sen kanssa tehnyt ja kun lopetettiin, niin ontui oikeaa etustaan aika voimakkaasti hetken ajan. Varmaan solmussa koko koira. Sain onneksi ensi viikolle ajan fyssarille Purhon Mirkalle, toivottavasti koira on oijottavissa yhdellä kerralla. Että hyvin menee täälläkin, huoh.

Viime viikonloppuna oltiin Klasun kanssa molempina päivinä maastotreeneissä Valkeassa Kiviharjun tilalla. Tarkoitus oli ensin osallistua vain lauantaina, mutta kun sunnuntain SM-visiitti peruuntui, niin päätin osallistua myös sunnuntain treeniin. Klasu teki kyllä tosi kivat kaksi päivää, olin todella tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti