keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Oreniuksen treenit 21.7 ja Maisa 1-vuotta

Myy vietti viime viikolla 6v. synttäreitään Oreniuksen tappotreeneissä. Juha saapui KSSK:lle kouluttamaan ja mehän ängettiin mukaan totta kai. Hellettä piisasi taas melkein lähes 30 asteen verran, mutta se ei menoa haitannut. Rata oli mukava, ajatus sai olla mukana koko ajan. Oma sekä koiran kunto kesti hyvin kelistä huolimatta, ainoastaan oma pää meinasi pehmetä helteessä juostessa ja sen huomasi myös radalla ennakoimattomuudella. Juhan muistutuksesta sekin asia korjaantui. Myy toimi hyvin, ainoastaan kontakteilla (erityisesti A:lla) oli taas havaittavissa himmailua, prkl. Ilmoitin Myyn ensi viikolle Kotkaan iltakisoihin, nyt tarttee vahvistaa taas alastulo-asentoa oikein urakalla.

Viime viikonloppu vietettiin äiskän ja Klasun kanssa Mikkelissä Kekkolan kartanolla leirillä. Ihan huippu paikka, ei voi muuta sanoa! Puitteet mitä mahtavimmat päärakennuksineen, rantasaunoineen ja paljuineen. Puhumattakaan tallista, maneesista, opetuksesta ja ruoasta, erityisesti hotelli-tasoisesta aamiaisesta. Suomen hienoin ja tasokkain leiripaikka sanon minä. :) Klasu toimi hienosti ja kaikki koulutunnit ratsastin kangilla, hieno mies! Olisin viihtynyt pidempääkin, ensi kesää odotellessa ellei kerkeisi syksyllä viikonloppuleirille.

Maisa vietti eilen 1-vuotis synttäreitään. Paljon onnea pikku hömelö Maipe! <3



Eilen oltiin myös Klasun kanssa Harjussa kenttätreeneissä. Hevonen toimi mukavasti ja oli koko treenin ajan hyvällä tavalla into piukeena vahva. Veteen alashyppykin (ollut aina Klasulle se vaikein tehtävä) on nyt varmempaa. Isompikin alashyppy sujui hienosti yhden kiellon jälkeen.


Rataharjoitus:


Alashyppy veteen, ja multa meinas ohjat lentää :D



Ensi viikolla onkin jo elokuu (kamalaa!!) ja Ypäjän kisaviikon aika eli tiistaina nokka kohti Ypäjää ja keskiviikkona startataan tuttarissa, jeij! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti