maanantai 8. marraskuuta 2010

Persjättöjä ja kontakteihin vauhtia

Viime viikon valmennusryhmä-treeneissä treenattiin B-maajoukkueleirillä ollutta rataa/osia siitä ja suht teknistä settiä olikin luvassa. Tilanteet tuli eteen tosi nopeasti ja heti, kun koira lähti suorittamaan estettä, oli itse jo oltava seuraavassa ohjauspaikassa. Persjättöjä tuli tehtyä paljon ja tilanteissa, joissa niitä täytyy tehdä monta peräjälkeen ja kovassa vauhdissa, niin mulla lähtee kädet kuulema vähän vispaamaan. Muuten selvittiin teknisestä puolesta kivasti ja putki - hyppy - A-hässäkän pystyin ohjaamaan toiselta puolelta miltä muut, mikä onnistuessaan oli nopeampi vaihtoehto, ja sehän onnistui, Myy kääntyy niin hienosti!! :) Radalla oli myös pöytä, joten tulipa sitäkin otettua pitkästä aikaa ja ei ongelmia.

Tänään käytiin aamupäivällä pienet treenit juoksemassa. Aluksi mentiin pari kertaa kentällä valmiina ollutta lyhyttä radanpätkää ja vahvistin kontaktin alastulon paikkaa heittämällä Myyn sivusta alastulolle, oli hyvä ja nopea. Pääasiallisena treeninä otettiin perjättöjä, monta peräkkäin ja tiukkoihin paikkoihin ängettynä myös. Muutamat rimat laitoin maksimiin, jotta olisivat kolisseet alas vieläkin herkemmin, jos kädet lähtee heilumaan. Yksi rima taisi tulla koko treenin aikana alas :) Loppuun vielä kontakteja niin, että vedätin lelulla vauhtia. Kerran loikkasi lelun perään, mutta muuten super hyvä! Ehkä lelu voisi olla se keino, jolla vauhtia saataisiin nostettua?

Ensi lauantaille ilmoitin Myyn RimA:n kisoihin (A + H) ja suunnataan samalla myös Hyvinkäälle kyläilemään Sennin ja likkojen luo, jeee can't wait!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti