sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Melkein kolmosluokkalaiset

Viikonloppu vierähti Hyvinkäällä Sennin & likkojen luona kyläillessä. Sennin luona on aina niin ihanaa kyläillä ja tälläkin kertaa viikonloppu täyttyi hyvästä ruoasta ja ihan parhaasta seurasta! Lauantai aamulla Sennin ja Hertan lähtiessä Valkealaan meidän ex-treenihallille näyttelyyn, me suunnattiin Myyn kanssa Riihimäelle RimA:n hallille kisoihin.

Päivän tuomarina toimi Heidi Viitaniemi. Ensin vuorossa oli vauhdikas agirata, joka vaati tarkkaa ohjausta ja nopeaa tilannetajua. Sadasosasekuntikin myöhässä, niin ohjauskuviot menivät uusiksi, niin meillä kuin muillakin. Tästä A-kisasta meille nolla ja sijoitus 3. kera LUVAn, jes! Kontaktit eivät ehkä olleet ihan niin tarkkoja kuin viimeksi, mutta otti ne joka tapauksessa. Vauhtia niihin pitää vaan saada rutkasti lisää!

Tokana ratana oli hyppis, josta meillä luva nolla jo onkin. Rata oli virtaava, muutamalla vaaranpaikalla. Tää rata oli ehkä meidän paras ikinä, ainakin fiilis oli ihan loistava! Myy kääntyi ihan älyttömän hyvin ja lähettyi putkiin kaaukaa. Kakkoselta kuitenkin yksi harmittava kielto, kun lähdin liikkeelle ihan himpun verran liian aikasin ja vartalo liikahti koiraa kohti. Sain kuitenkin virheen korjattua nopeasti, joten kielto oli siinä ja siinä. Tulos siis tältä radalta 5.

Videolle en ratoja harmikseni saanut. Olisi niin kiva itsekin katsoa niitä jälkikäteen. Enivei, nyt ollaan sitten yhtä agi luvanollaa vaille kolmosluokkalaisia. Viikon päästä lähdetään sen vimpan metsästykseen omiin kisoihin :) Kiitos Sennille ja Raunille ihanasta viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti