torstai 13. toukokuuta 2010

Kesä!

Miten mahtavan lämmintä, mittari näyttää +25, me likey! Ihanaa oli käydä lenkillä pelkissä capreissa ja topissa, Myykin oli ehkä maailman onnellisin koira rällätessään läpi kaikista ojista, vesilätäköistä, lammista jne. :) Koko kesä tällästä kiitos!

Tällä viikolla agitreenit olikin poikkeuksellisesti tiistaina, kun eilen hallilla järjestettiin TOKO-koe. Treeni näytti tältä:
Alku tuotti heti ongelmia ja meinasi tuottaa turhaantumista. Koira oli joka kerralla väärässä päässä putkea. Ärsyttää, kun tuntuu etten pysty tällä hetkellä pitämään ajatuksia koossa ja toistan koko ajan samoja virheitä. Onneksi saatiin homma loppujen lopuksi toimimaan.

Muuten treenit sujui huomattavasti paljon paremmin kuin viime viikolla ja fiiliskin oli alun sähläystä lukuunottamatta ihan eri tasolla. Nelosen ja vitosen takaaleikkaus-sylkkäri oli hieno ja sujuva, ei iso koira paljoo pienemmällä tiellä pystyisi enää edes menemään.

Pituus pelitti myös aivan ältsin hyvin! Otettiin sitä alkuun valmiilla palkalla, mutta tuntuu että siitä ei oo tällä hetkellä mitään hyötyä. Kun Myy tietää, että palkka on kouluttajalla, niin mä saisin sen puolesta häippästä vaikka kotiin, se jäisi suorittamaan pituutta ihan hyvillä mielin itsekseen :D Nyt kuitenkin suoritti pituuden joka kerralla puhtaasti, vaikka itse juoksin voimakkaasti kohti 11. hyppyä. Tietysti putkella oli vaikutuksensa, mutta silti koira oli mielestäni paljon määrätietoisempi.

11 hypyn ohjasin ihmeellisesti pakkovalssin ja sylkkärin yhdistelmällä, joka toimi loistavasti. Pienempiä teitä ei pystyisi enää koira menemäänkään.

Mulla on kisakuume vaan kasvanu kasvamistaan viime päivinä. Ja asiaa ei ainakaan oo auttanu yhtään se, että seurakaverit on tahkonu kovia tuloksia ja luokkanousuja :D Hyppyradoillehan sitä voisi lähteä, mutta ei kyllä agiradoille vielä. Toinen juttu on vain se, että ei ole aikaa. Ennen kaikkea mua kiinnostais lähtä testaamaan lähdössä paikallaoloa, että onko tapahtunut mitään muutosta, kun olen ollu nyt niin äärettömän tarkka, että liikkeeseen ei oteta koiraa mukaan. Noh, viimeistään sitten seuran omissa kisoissa heinä-elokuun vaihteessa, johon on ikuisuus :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti