tiistai 26. tammikuuta 2010

Tekniikka treeniä vanhalla hallilla

Pakkaset sen kuin jatkuu edelleen, joten eilen suunnattiin KSSK:n vanhalle hallille hieman tekniikkatreeniä tekemään. Aluksi innostuttiin hieman tokoilemaan; seuraamista, luoksetuloa sekä liikkeestä maahanmenoa ja istumista. Myy oli ihmeen motivoituneella tuulella, tosin tiesi kyllä tasantarkkaan, että palkka-pallo on liivintaskussa :) Yleensä, kun Myy käy kierroksilla ja sillä on motivaatiota ja innostusta tehdä kunnon seuraamista, seuraaminen on ollut melkoista edistämistä ja kiirehtimistä että "koska pallo lentää, koska pallo lentää!" Olen viime aikoina palkannut seuraamista taaksepäin ja nyt oli huomattavissa parannusta edistämisen suhteen.

Kasarminmäen hallilla ei ole enään muita esteitä kuin hyppyjä, niin otettiin ihan yksinkertaista välistäveto-, takaakierto- ja sylkkäritreeniä. Nämä tekniikathan ovat meillä oikein mukavasti hallussa ja Myy tekee ne pienillä kaarroksilla. Keskityttiinkin kädettömään ohjaukseen eli laitoin kädet ihan kylmästi selän taakse ja ohjasin pelkällä kropallani. Välistävedoissa toimi ihan älyttömän hyvin, takaakiertoon vaatii vielä hieman käden avustusta. Ei olla ihan hirveesti kädetöntä ohjausta treenattu, joten siksi välistävetojen toimiminen näin hyvin yllätti positiivisesti!

Loppuun otettiin vielä tämän näköistä linjaa:


Ideana siis, että itse menin nelos hypyn taakse ja sieltä kädellä ohjaamalla koira hakee vinolinjan. Tehtiin treeni osissa, kun selvästi oli koiralla ajatus hieman hakusessa, jätti aluksi kakkoshypyn väliin. Muutaman kerran kun otettiin osissa, niin sen jälkeen onnistui kaikki neljä hyppyä.

Tämän päivän ohjatut treenit jäivät väliin kun pakkasta -20 ja meillä rajana -13. Loppuviikoksi on onneksi luvattu lauhtuvaa ja parasta nimittäin olisi, sillä sunnuntaina olisi luvassa Koskelaisen Iidan valmennus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti