keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Yhteenvetoa vuodesta 2009

Kaitpa se on munkin tehtävä hieman yhteenvetoa vuodesta 2009, vaikka suoraan sanottuna ihan hirveästi niputettavaa ei ole, mutta kuiteski:

AGILITY
Agistartteja kertyi vuoden aikana 18 kpl, joista kaksi 1-luokassa ja loput 16 sitten 2-luokassa. Heti tammikuussa nousimme siis kakkosiin Helsingissä Leena Rantamäki-Lahtisen radalla. Kakkosissa kävimme starttaamassa vaihtelevalla menestyksellä, parhaimillaan femman arvoisesti.


Treenaaminen painoittui alkuvuoteen, tammi-maaliskuulle. Huhtikuussa matella alkoi pääsykoe luku-urakka ja treenaaminen jäi lähes täysin. Kesäkuussa Myyllä oli juoksut ja heinäkuu onkin perinteisesti kesätauko aikaa seuran treeneistä. Elokuussa sitten lähdimme suurella innolla jälleen treeneihin ja kerkesimmekin huimat kolme vai neljä kertaa käydä ulkoharkoissa, kunnes Myylle tuli märkäkohtu ja neiti leikattiin. Toipumisen jälkeen palasimme taas kentille ja kävimme myös Lappeenrannassa starttaamassa kolmen startin verran ja toteamassa, että nyt varastamisongelman eteen on tehtävä jotain. Loppuvuosi keskityttiin vain treenaamaan ja kontaktien opettelu aloitettiin alusta.

NÄYTTELYT

Kehissä kävimme pyörähtämässä ainoastaan kolme kertaa, huhtikuussa Hyvinkäällä erkkarissa ERIn arvoisesti (tuom. David Bellamy), lokakuussa jälleen Hyvinkäällä, tällä kertaa SNJ:ssä ERIn arvoisesti (tuom. Lena Hägglund) ja aivan loppu vuodesta vielä Messarissa PMV:ssa, tuloksena EH (tuom. Bo Skalin).































MUITA TOUHUJA

Reissattuakin tuli jonkun verran vuoden 2009 aikana. Sekä flattien erkkari että SNJ-viikonloput vietimme Sennin luona Hyvinkäällä ja menossa olivat mukana myös Heidi&Hilma ja Emmiina&pojat.
Purinan pääsiäiskisojen aikaan vierailimme ystäväni Marin luona Helsingissä.
Heinäkuussa vietimme Emmiinan ja Liisan sekä koirien kanssa ikimuistoisen vklopun Nastolan agirodussa, meinaan hauskaa oli!
Heinä-elokuun vaihteessa vierailimme viikon verran Suomussalmella Hannan ja Emmiinan luona. Reissu oli aivan ihana; biletimme, lenkkeilimme, nautimme kesästä ja vähän treenattiinkin :) Viikko Sumin reissun jälkeen Hanna&Dara matkasivat tänne etelään ja vietimme viikonlopun isovanhempieni mökillä Savitaipaleella, josta suunnattiin sunnuntaiksi Lappeenrantaan Kuninkuusraveihin. Vuoden yksi isoista muutoksista oli myös muutto omaan kämppään maaliskuussa.
































MITÄ VUONNA 2010?

Mitään sen ihmeellisempiä tavoitteita en ole nyt tälle vuodelle asettanut, sillä viime vuoden treenailut jäi aika minimiin. Nyt alkuvuosi keskitytään vain ja ainoastaan treenaamaan ja kisakentillä meihin törmää aikasintaan keväällä, ehkä kuitenkin vasta kesällä. En nimittäin lähde starttaamaan ennen kuin kontaktit on treenattu 110% varmoiksi. Uskon, että nousu kolmosiin tapahtuu suhteellisen kivuttomasti, kunhan saamme ensin kaksi asiaa kuntoon: edellä mainitut kontaktit ja varaslähtö-ongelman. Loppukevät ja alkukesä menee jälleen pääsykoe urakan parissa ja saas nähdä mistä itsemme löydämme ensi syksynä? Se on ainakin varmaa, että Kouvola se ei ole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti