sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Ikävä lokakuu

Huomenna. No ei vaineskaan, löytyy sitä lokakuustakin jotain ilon aiheita. Mut anteeksi vain, minne hävisi elokuu ja syyskuu? En mä vaan huomannut. Tää syksy on mennyt aivan järjettömällä vauhdilla eteenpäin!

Blogi on pitänyt hiljaiseloa vähän huomaamatta, jospa sitä taas ryhdistäytyisi, kun alkaa kalenteri täyttyä taas enemmän koiramaisella menolla. Maisan olen ilmoittanut muutamiin näyttelyihin ja lokakuussa suunnataan myös taippareihin. Lisäksi Maipen olisi tarkoitus tehdä agikisadebyyttinsä vielä tämän vuoden puolella ja Myyllekin pitäisi saada startteja. Kalenteria katsoessa huomaa vaan sen hyvin, että viikonloput loppuu tältä vuodelta nopeasti kesken. Ei kerkeä tehdä kaikkea, mitä olin ajatellut ja suunnitellut.

Elokuussa käytiin pyörähtämässä Kouvolan näyttelyssä, tuloksena AVO ERI2 eli ei sen kummempaa menestystä. Maisa oli silloin todella huonossa turkissa, joten viimeisen sertin metsästäminen jatkuu.

Myype starttasi tänään ensimmäistä kertaa sitten SM-kisojen, neljä starttia Purinalla. Molemmilta hyppäreiltä hyllyt ihan mun takia. Ekalla klassinen käsi auki, kun sen olisi pitänyt olla kiinni- virhe ja toisella en kerennyt tekemään yhtä suunniteltua valssia, jolloin tuli pakollinen takaaleikkaus, joka syöttikin sitten putken väärään päähän. Ekalta agiradalta harmittava femma puomin ylösmenolta, jota en edes itse radalla huomannut ja toiselta hieman yliaikainen nolla. Kaiken kaikkiaan olen näin tauon jälkeen ratoihin tyytyväinen, Myy lähti ohjauksiin hyvin ja kontaktit oli hyvät (ylösmenon tilastovirhettä lukuunottamatta).
Videoita ei valitettavasti radoilta ole, kun startattiin Lotan kanssa tyhmästi peräkkäin, niin eipä siinä toisia kuvaamaan kerennyt.
Ensi viikolla homma jatkuu Kouvolan kisoissa. :)

Muuten tämä syksy on mennyt treenaten. Maisa on riehunut metsässä vaakkujen kanssa sekä agipuolella erityisesti keppejä hioten. Huomenna alkaakin jo talvikauden treenit hallissa ja Myyn kanssa päästään siis Liuhtojen oppiin joka toinen viikko. Not bad.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti