perjantai 5. lokakuuta 2012

Liuhto treeniä

Tällä viikolla pyörähti talvikaudentreenit hallilla käyntiin ja Myyn ryhmä aloitti Timo Liuhdon opissa. Normaalisti Myy treenaa illan ensimmäisessa ryhmässä, mutta maanantaisen opiskelijakunnan kokouksen vuoksi vaihdoin paikkamme myöhäisempään ryhmään. Kuutamovuorolla mun aivojen toiminta alkaa olla jo OFF- tilassa (joo niin se on suurimman osan päivästäkin, tiedän, silti..), mutta rämmittiin treenistä läpi ajatukset joten kuten kasassa.

Itse asiassa olen huomannut mielenkiintoisen ilmiön, että aina näissä huippujen treeneissä, sitä vetää alusta loppuun asti ihan eri moodilla, vaikka olisi kuinka väsynyt ja kujalla kaikesta. Eron huomaa myös koirassa. Myy veti taas ihan satalasissa koko ajan keskittyen, eikä antanut hetkeäkään sijaa millekään pelleilylle. Kertaheitolla vaikealla radalla esteelle 18 asti, sujuvalla ja hyvällä ohjauksella. Ehkä sitä vaan alitajuntaisesti haluaa ottaa koko rahalla mahdollisimman paljon irti, eikä halua ihan kokonaan nolata itseään omalla kyvyttömyydellään. ;)

Maisan kanssa käytiin maanantaina myös taippareita varten treenaamassa. Kaksi vesinoutoa, hakuruutu ja jälki. Vesinoudot ok, pupu tuli hyvin talteen, mutta haku ei ihan vielä käynnisty niin kuin pitäisi. Maipe tarvii vielä vähän itseluottamusta, että niitä vaakkuja tosiaan löytyy sieltä kauempaakin.

Tänään otetaan suunnaksi Kouvola ja huomenna siis kolme starttia meidän vanhassa treenihallissa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti