sunnuntai 5. elokuuta 2012

Treeneihin palattu!

Summer Soundit oli loistavat! Ehdottomasti koko kesän huikein viikonloppu kaatosade kilpajuoksuineen kaikkineen. Maanantai aamulla olin vahvasti sitä mieltä, että mun elämällä ei ole mitään tarkoitusta ennen ens kesää, mutta muutaman minuutin masistelun jälkeen muistin, että onhan tämän vuoden puolella tiedossa vielä Oslon Sensation ja Colors- festival sekä keväällä ainakin Pacifique ja Whiteout, joten ehkä mä selviän! Mutta mikä siisteintä, ensi kesänä Summer Sound kestää NELJÄ päivää, huikiaa!


Armin Van Buuren

Viikolla kävin porukoilla taas pyörähtämässä ja hain samalla osan laumasta kotiin. Myy lomailee vielä viikon verran iskän kanssa Lapissa ja ette kyllä ikinä usko miten likka pääsi sinne matkustamaan?! No, koska kolme ihmistä ja koira eivät oikein mahdu pakun matkustamoon, niin Myy sai taakse runkopatjan ja tyynyn. :DD Oli kuulema koira vedellyt koko matkan unta pallon ketarat kattoa kohti (ja pää totta kai tyynyllä!), sillä aikaa kun ihmiset matkusti kuin sillit suolassa. :D Ahhah, tästä revitään naurua kyllä vielä pitkään... 

Maisa pääsi heti kotiin päästyämme  aksatreeneihin. Täytyy todeta, että vaikka lähes koko kesä on mennyt lomaillessa, niin kyllä sitä kehitystäkin on vaan tapahtunut. Toivo elää, että kepitkin voi saada vielä tämän vuoden puolella kuntoon. Talvikaudeksi on tiedossa huipputreenejä joka toinen viikko Liuhtojen ohjauksessa. Osallistun näihin ensisijaisesti Myyn kanssa, mutta kyllä Maisakin tulee saamaan osansa huippuopista. 

 Kontaktitreeniä lenkillä lauantai-illan iloksi :-)

Maipe ja Sennin Mette-pentu <3>

 Omatkin treenit kulkee ja tangolla on tapahtunut huimaa kehitystä! On niin kivaa oppia uutta ja huomata, että kyllä sen kropan saa vielä taipumaan. Lupaan, että viikon päästä spagaatti menee pohjaan. ;)

 Embrace

 Krusifiksi, käsien pitäisi kyllä olla vaakatasossa

 Tupla layout Jonnan kanssa :)

Perhosen alkua

Aurinkoista sunnuntaita! Me ollaan käyty jo reilun tunnin aamuaerobisella ja seuraavaksi olisi vuorossa kintut salin puolella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti