torstai 26. heinäkuuta 2012

Taas saadaan juhlia... Maisa 2- vuotta!

Heinäkuu on oikein juhlakuukausi meidän perheessä, kun molemmat koirat ja veljeni ovat syntyneet heinäkuussa. Kaikki vanhenevat vieläpä viikon sisällä, kun veljeni täyttää vuosia ylihuomenna. :D
Siispä onnea "pienelle" Meisi mauselle, joka täyttää tänään 2- vuotta! Nyt sitä pitäisi olla aikuisia? In my ass, olkaa keskenänne, sanoo Maisa...  Viimeisen sertin metsästykseen likka on kyllä jo ilmottu, kokeillaan, josko Kouvolassa nappaisi elokuussa. Myös taipparisuunitelmia on tehty.

Onnea rakas adoptiolapsi! <3

Saan tytöt kotiin vihdoin ja viimein ensi viikolla ja se tarkoittaa samalla paluuta treenien pariin. Eiköhän tämä lomailu nyt jo riitä?

Ennen sitä on kuitenkin luvassa vielä yksi kesän kohokohdista, nimittäin Summer Sound Festival ja kolme päivää kreisibailausta hulvattomassa seurassa! On kyllä upeeta saada tänne perä Pohjolaan noin monta maailmanluokan tähteä samaan aikaan, vaikka samana viikonloppuna on Belgiassa joku pikkasen isompikin tapahtuma... Vähintään yhtä paljon odotetaan kyllä Suvin kanssa niitä hotelliaamiaisia. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti