tiistai 7. kesäkuuta 2011

Aksaa ja näyttelyä

Aa vitsi mitkä ilmat on vihdoinkin saatu tänne! Mä rakastan kesää ja lämpöä <3 Turku viikko on sujunut erittäin aktiivisissa merkeissä. Jaa mitkä lukemiset? :D

Lauantaina meillä oli Elinan koulutus ja ai ettien että, miten hieno Myypelsson oli! <3 Elinan lähes 40 esteen rata koostui osaksi kisaradoista ja osaksi muista kuvioista. Kaikista suurin ilon aihe oli kontaktit! Pienen flatin päähän on tainnut vihdoinkin mennä idea niistä. Eteni jopa keinun loppuun asti tyhjää kohti. Muutenkaan meillä ei ollut radalla mitään suurempia ongelmia. Päästiin koko rata loppuun asti (!) ja aikaakin jäi vielä yli, joten loppuaika hiottiin sitten eri ohjausvaihtoehtoja. Opettelin radan tietysti alkuun niin, että Myy ei etenisi kontakteja itsenäisesti, niin lopussa saatiin treenattua ne paremmat/nopeammat/sujuvimmat ohjauskuviot, kun kontaktit sujuikin hienosti. Erittäin hyvä mieli jäi myös siitä, että me pystytään tekemään nolla noinkin pitkällä ja vaikealla/teknisellä radalla. Mut huh heijaa, että meinasi ottaa kunnon päälle näin lämpimällä kelillä treenaaminen. Ehkä tähänkin taas totutaan. :-)

Sunnuntaina oli sitten Maisan vuoro päästä kehiin. Käytiin pyörähtämässä Auran ryhmiksessä, tällä kertaa tuloksena EH. Harmi vaan arvostelusta saa aika vähän selvää. Kirjottavat kehätoimitsijat, se käsiala!!! Tuomarina oli Tuula Savolainen.

Eilen suunnattiin sitten Auran Nuuskujen järjestämiin agimölleihin, lauantain loisto treenien innoittamana. Otettiin kaksi starttia; ensimmäinen 1-2lk. radalla ja toinen sitten 3lk. radalla. Radat eivät olleet todellakaan mitään vaikeita. Ensimmäisellä hyllytettiin hypyllä, kun vekkasin vähän liikaa ja Myy lähti takaakiertoon. Mutta ne tärkeimmät eli kontaktit olivat melko hyvät. Ekalla radalla puomi hyvä, A:lla hieman himmailua. Tokalla radalla oli kaikki kontaktit, joista kaikki hyvät. A:lla vedätin, ettei päässyt himmaamaan. Tältä tokalta radalta nolla, sij. 2 ja lisäksi meille annettiin KP hienosta ohjauksesta ja yhteistyöstä. ;-) Olipas mukava ilta ja Minnalle kiitos kameran kanssa mukana heilumisesta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti