torstai 19. toukokuuta 2011

Kesä-kouvolalaiset

Sain kevään työt päätökseen viikko sitten ja heti perjantaina käännettiinkin auton nokka Hyvinkään kautta kaakon kulmalle. Käytiin siis vaihteeksi Sennin luona kylässä, tällä kertaa Maisaa näyttämässä ja lauantaina ajeltiin porukoille Janakkalan agikisojen kautta. Startattiin jälleen vain hyppärillä, tuloksena nolla rata ja sijoitus 8. Ihan siisti rata, mutta aikaa paloi parissa kohdassa mun polven oikuteltua. Pitäis nyt vissiin vihdoin ja viimein saada hankittua jonkinlainen polvituki. Jos joltain löytyy kokemuksia, niin saa heittää ehdotuksia!

Maisan kanssa ei olla nyt treenailtu mitään kummempia, vähän tokoiltu vaan. Se on ollut vähän kujalla juoksujen takia, onneks nyt vika viikko menossa. Myyn kanssa edelleen vahvistettu kontaktien alastulo-asentoa. Täällä porukoidenkin pihassa olen virittänyt pihan "liikenneympyrän" kivetykselle vanerilevyn ja olenkin saanut hetsattua ja nostatettua kierroksia ihan kivasti. Parin viikon päästä taas Elinan valmennus, saa nähdä mitä Elina sanoo. :)

Klasun kesäsuunnitelmatkin tarkentuvat koko ajan eli kisakalenteri siis. Nyt tulevana sunnuntaina päästään piiitkästä aikaa maastoradalle, niin siistiä etten meinaa housuissani pysyä! :D Ensi viikolla olisi suunnitelmissa mennä kisoihin. Alue-esteisiin hakemaan kvaalit kenttää varten.

Parit pääsykokeetkin pitäisi tässä vielä selvittää, ennen kuin voi omistautua täysin koirille, hevoselle ja itsensä treenaamiseen. Sitä odotellessa...

Blogin uudistamisenkin sain jonkinlaiseen alkuun eli omat välisivut joka elikolle. Sisältöä niistä toki puuttuu vielä vaikka millä mitalla, mutta hiljaa hyvä tulee. :D Pitäisi vaan joku uusi bannerikuva saada napsastua, niin saisin ulkoasun vaihdettua.

Viime viikolla kerettiin parina päivänä nauttia Turussa kesäsäästä Kaarinassa Kuusiston linnan raunioilla sekä Ruissalossa:

Maisa, Myy ja naapurin Sanni raunioilla

Maisa tutkii Ruissalon rantaa

Likat Ruissalon kalliolla






Maisalla katse merelle :D


2 kommenttia:

  1. Paras polvituki on treenata polvea tukevat lihakset kuntoon ;)!

    VastaaPoista
  2. No niin on! Ja on treenatukin, mutta kun toi paska hajoaa samaa tahtia lisää juostessa, niin tulos plus miinus nolla :D

    VastaaPoista