sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Uusia inspiksiä

Tällä viikolla oltiin kahdesti treenimässä, tiistaina Minna kanssa ja torstaina valmennysryhmä harkoissa. Loistavat treenit molemmilla kerroilla, tietää taas mitä pitää erityisesti työstää.

Tiistaina otettiin eteenmenoa 5 aidan hyppysuoralla sekä siihen samaan syssyyn myös viime kesän SM:ien maxien hyppäri aloitusta eli vika takaakierrolla. Hienosti toimii! Myyn tekniikka hyppysuoralla on aika ihailtavaa, likka selvästi katsoo välejä ja rytmittää askeleensa sen mukaan. Viime talven hyppytekniikka treenit jumppasarjoilla eivät ole menneet hukkaan. :) Otettiin myös erilaisia ohjauskuvioita sekä pöytää, joka tosin TSAU:lla on ihan pirun liukas. Vaikka kuinka jarrutti vauhtia, niin helposti meni pitkäksi. Ja niitä kontakteja. A edelleen hidas kuin mikä. Ainakin se tuli nyt selväksi, että vapautukset on oltava _nopeita_, muuten koiralta hajoaa ajatus ja nenä tippuu herkästi maahan. Joopa... Jäähkälenkki Littoistenjärven rannalla, kiits Minna&Ninja :)

Torstaina Sonjan kanssa tuli tehtyä hieman samoja juttuja kuin ti, mm. eteenmenoa ja pimeää putkikulmaa. Eteenmeno treeni tosin erosi siinä, että kolmannen aidan takana oli putki varsin lähellä tyrkyllä, minne ei kuitenkaan menty, vaan uukkari viereiselle aidalle. Aluksi otin tämän siten, että menin suht lähelle kolmosta ottamaan koiran tiukasti haltuun ja kääntämään neloselle, ja kääntyihän se, mutta samalla vauhtia lähti aika reippaasti. Sonjan vinkistä otettiin sitten niin, että koira mukaan kakkosen kohilta ja lähetys kolmoselle, että pääsi itse juoksemaan jo nelosen taakse ottamaan koiraa mukaan - vauhti säilyi, linja parempi neloselle eikä putki edes käynyt Myyn mielessä. :) Kun muistais vaan luottaa siihen piskiin... Radan lopussa myös samanlainen kohta ja maaliin tultiin paljon nopeammin kuin vauhti pois ja tiukka käännös-taktiikalla.
Avokepit oli huikeat, ei oo Myy varmaan koskaan ennen hakenut niitä niin hyvin. :)
Sitten ne kontaktit. Myy ei oikeen tajunnut eikä ennen kaikkea ollut varma, kun mun piti irrota sivulle eli siihen treeniä. Toiseksi sivulta alasmenolle "heittämistä", etenkin puomilla. Vaikka ollaan tehty sitä lähes joka kerta, niin silti Myy edelleen vähän kattoo, että mitä ihmettä sä yrität. Onneks ei tää treenattava lopu kesken.. :D

Ensi viikosta lähtien meillä onkin sitten ohjatut treenit joka viikko ja joka toinen siis kahdesti, saatiin nimittäin vihdoin se pienryhmäpaikka, jee. :)

Ensi viikonlopulle suunniteltu reissu Kannukseen agi- ja tokoviikonloppuun peruuntui kyyti- ja muidenkin ongelmien vuoksi. Ja olishan sinne kilometrejäkin tullut aika mukavasti ja näillä bensanhinnoilla ei olis ollut halpaa lystiä.

Mutta arvatkaas mistä oon tällä hetkellä eniten inspiksissä?! :D Tää tyttö teki paluun jäälle Turun Riennon Taitoluistelijoiden riveihin. Tosin tällä hetkellä tuntuu, että siitä on taito kaukana! :D Ehkä ne vanhat taidot sieltä vielä kaivetaan esiin. Katotaan, jos tässä päätyisi ensi kaudeksi johonkin muodostelmajoukkueeseen. :) On se vaan hieno laji! Fiilistelkää:

2 kommenttia:

  1. Ihana Laura <3 suosikki urheilijani:)

    VastaaPoista
  2. Laura on kyllä loistava! Harmi vaan, että tää kausi mennyt ohi loukkaantumisen takia...

    VastaaPoista