lauantai 8. tammikuuta 2011

Höpinää

Joululoma oli ja meni. Kaksi viikkoa Elimäellä hurahti mitään kummempia tekemättä, en edes saanut aikaiseksi trimmata tuota karvakasaa. :D Uuden vuoden Myy otti ihan suht hyvin vastaan, ihmeen paljon oli maallakin kuulema paukkunut, ei kuitenkaan niin paljon, että koira olisi aivan paniikissa ollut. Onneksi.

Tänään käytiin reilun kahden viikon tauon jälkeen hallilla hieman aksakuvioita palauttelemassa mieliin. Aloitettiin kontaktien vahvistamisella, erityisesti alasmenon, ja meno näytti oikein hyvältä. Kaikki toistot olivat napakoita ja varmoja.

Tehtiin myös kahta eri radanpätkää, jotka lopussa yhdistettiin pidemmäksi radaksi; sylkkäreitä, takaakiertoja, jaakotusta... Putki-puomi erottelu vaati hieman työstämistä, puomi veti ehkä noin tuhat kertaa enemmän puoleensa. Sama ongelma tuli esiin keppien ja keinun ollessa vierekkäin. Kepeille mentäessä sai ottaa tosi napakasti haltuun putkelta, muuten livahti selän takaa keinulle. Kontaktit näköjään vetää nyt puoleensa ;)

Keinu oli nyt aivan älyttömän nopea. Vauhdilla päähän juoksu ja Myyn naamalla koko ajan se oikea ilme, että "koska koska koska saa jatkaa?!" Jes, oikein hyvä fiilis jäi treeneistä, vaikka koira meinas kyllä purra multa kynnen irti palkkauksen yhteydessä. Ja todennäköisesti koko Lieto kuuli sen. :D

Nyt pitäisi vaan saada tää flunssa karkotettua. Tänäänkin alkoi radan jälkeen pyörryttää ihan kunnolla, kun pää täys räkää eikä henki kulje kunnolla. Ja toinen juttu, voisko tää lumen tulo nyt riittää ja siirryttäis ihan suosiolla vaan kesään, jooko?

1 kommentti: